Flop Slide

6:48

2.

9.33   951 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=107892
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 25.04.2007
Aika hypnoottista. Ihan aluks vähän ihmetytti että onko tää vahingossa vai tarkotuksella miksattu näin sameaksi, mutta tyyliseikkahan tuo taitaa olla. Rakentelut toimii rauhallisesti ja moitteitta. Välillä joku piristävä efektikin tulee sieltä kylään. Biisi menettää tuossa parin minsan tienoilla hetkeksi meikäläisen mielenkiinnon. Jotenki tuo noisemainen kolistelumeininki ei ollu niin kohdallaan siinä mun mielestä. Taas toimii kun tuo jumittava basso saadaan takaisin ja jopa melodiaa ilmestyy kuin tyhjästä. Aika kummitustaloksi muuttuu biisi tuon revittelevän liidin myötä. Mun mielestä ihan hyvään suuntaan tällä kertaa, joskin piirun verran liian häröksi välillä. Kokonaisuutta ei tahdo näin parilla kuuntelulla vielä oikein mieltää miksikään. Kaipa tämmöinen erikoisempi eväs taas vaatis meikäläiseltä aika paljon kuuntelua että tästä saattais saada jotain syvempääkin irti. Kiteytettynä tässä oli näppäriä jumitteluosuuksia joista pidin heti ja sitten tuollaisia melkosen häröjä kikkailuja jotka ei juuri auennu ollenkaan. Ihan mukavaa oli kuitenkin luukutella läpi tämmöstä härömpääkin tavaraa taas. :)
0   +1 +2
 
Wavescale 24.04.2007
Alku jumputtaa ja murisee varsin tyydyttävällä tavalla.. hohotusklipit yllätti :P biisissä kokonaisuutena ehkä liikaa toistoa minun makuuni. 3:18 kohdalla tuleva melodia toi lisämielenkiintoa kyllä, mutta linjat ei minua oikein koukuttaneet. Happosoundin tullessa mukaan tämä kyllä taas kuulostaa oikein mukavalta tuolla loppupuolella... Kyllä kokonaisuutena ihan positiivisen puolella mennään, jopa kun on kyseessä tällainen vähän melodisemman musiikin ystävä :)
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 23.04.2007
Lottokommentti.

Hieman huonoilla kaiuttimilla joudun biisiä kuuntelemaan, eli bassot ja muut alataajudet eivät oikein pääse oikeuksiinsa.

Rytmiä löytyy ja pituuttakin. Pituuden takia ehkä hieman junnaavaa tämä on. Chippi -soundit ja muut efektit kuitenkin tuovat heti alusta alkaen jonkin verran mielenkiintoa tähän ja tulee sellainen fiilis, että pakkohan sitä on biisiä pidemmälle kuunnella, jospa vaikka joitakin yllätyksiä tulee lisää.

Ja tuleehan niitä erilaisia kohtia koko ajan, mutta mitään yllättävää ei ainakaan tähän mennessä ole kuulunut. Vaihdot tapahtuvat eri osien välillä aika ennalta arvattavasti. Mutta eipä sillä nyt mitään väliä oikeastaan ole.

Harmittaa toden teolla kun tällaisilla paskakaiuttimilla joutuu kuuntelemaan. Soundeista siis en osaa mitään kommentoida. Sen verran ehkä osaa sanoa, että saisi olla vähän psykedeellisemmät soundit.

3.20 alkaa mukava hämäryysmelodia soimaan. Toi piano(?)ränkytys taas ei ole ihan niin hyvä ja pianoränkytystä tulee myös liikaa putkeen. Hieman rasittava.

Lopun prodigy -soundi on ihan jees, mutta ehkä vähän turhan pinnassa.

Vaihtelua ainakin rytmiin täytyisi saada. Parasta biisissä oli psykedeelinen melodia, huonointa pianoränkytys ja ehkä pituuskin. Kaikki nää ideat olisi saanut mahtumaan sellaiseen neljäänkin minuuttiin ihan helposti. Nyt siis vähän liikaa toistoa.

Ei ehkä ihan minun musiikkiani, mutta tulipahan nyt jotakin höpistyä
0   +1 +2
 
9
accent 22.04.2007
*Lottokommaa* Onneksi sen skaban voitti joku jolla on kiinnostavaa musiikkia. Tää on aika teknomainen paikoin, jee. Toisaalta taas just semmosta psykee mistä eniten tykkään. Tämmöstä rullaavaa ja hauskaa, ei liian mieltä päräyttävää hulluutta vaan aika teknomaista nytkytystä. Kaikki saundit natsaa ja skulaa, kivaa kamaa. Acidit mainio lisä! Keskivaiheilla biisiä puuttuu koukuttava tekijä mutta kunnon acidin mukaan tullessa sekin löytyy. Tiivistettynä yhteen sanaan: kiva.
0   +1 +2
 
10
GxBx 27.01.2007
Mehevä kipale. Motivoi (:
0   +1 +2
 
9
JM 14.10.2005
Kylläpä muistuttaa saundillisesti omaa musiikkia nämä. Tässä on onnistunut bassolinja. Ja haikat, hypnotisoivaa on ja paremmin kuin edellinen, jossa tunnelma hajosi. Tämä biisi tosiaan ottaa valtaansa ja kuljettaa jonnekkin kauas..hienoa.
Loistavia soundeja hyvässä biisissä joka ei päästä otteestaan, vaan vie mukanaan. Lopun happo vain parantaa asiaa, oi, herkkuva.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta