Aaltojamit

5:48

1.

7.20   1045 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 23.04.2007
Aaltojamit. Soundit alkupuolella varsinkin ovat kovin retroja - ja ihan mukavasti kolahtavatkin. Rumpupuoli tuntuu valitettavan vaimealta muihin elementteihin nähden. Rakenne töksähtää aika ikävästi tuossa tuon säröisen biitin alkaessa, rikkoo vähän tuota kokonaisuutta. Ja aika paljonkin. Mukavan likaisia soundeja ja helppoudestaan huolimatta pirun vangitsevat rytmit. Retroa tässäkin ja reilusti - ylimääräinen säröttely tietysti sitä rikkoo, mutta muuten kovin vahvat pelimusafiilikset tässä koko ajan on. Tuossa kolmen ja puolen minuutin jälkeen alkavat rumpusoundit kolahtavat itselleni ehdottomasti parhaiten, mutta siinäkin ovat miksauksessa valitettavan vaimealla. Rakenteen törkeä katkonaisuus ja epätasainen miksaus tässä olivat mielestäni ne huonot puolet - vastapainona sitten varsin mukavia soundeja ja kuvioita. Paljon hyviä hetkiä, mutta kokonaisuus jäi vielä kovin puolittaiseksi.
0   +1 +2
 
8
forward 23.04.2007
Kivaa spugedeeliä jos oikein nyt ymmärsin ton genreluokittelun.
En tykänny kauheesti alun saundeista mutta siinä puolentoista minuutin kohdalla alko jo vähän paraneen.
3/4 minuutin paikkeilla oli kiva melodia.
0   +1 +2
 
Dj Papa 22.04.2007
Juu-u valitaanpa tämä... Aika psykoa menoa tosiaan! Ei oikein meikäläisen kuunnelluimpiin kuulu tällänen, mutta vaihteluna menee :) jännästi vaihtuu chipiksi, tulee commodoret ym mukavasti mieleen :)

Kokonaisuutena härö veisu, jollasta joskus harvoin jopa kuuntelee :)
0   +1 +2
 
Ayahuasca 04.01.2007
Zippi rancea..
Ihan mukavan kuuloista tuosta 1:40 eteenpäin..
Tuo alun introilu oli mielestäni aika irti tuosta loppupäästä.
3:20 melodia on mainio :)
Basso jauhaa tuommoista 90 luvun house linea, mutta se käy tähän kuin napa silmään. tat taa tat taa tat taa . . . %)
Juu tykkäsin kyllä kipaleesta paitsi tuosta alun intr8ilusta.

Tekno meets chip in Forest. %)
0   +1 +2
 
9
HW 22.12.2005
Tämähän oli kiva. Tosin kuuntelukokemusta häiritsi hiukan se että suuri osa aivoista kirkui koko ajan että "ei me tykätä trancesta! ei tykätä!".
Äänimaailma oli varovaisen psykedeelinen, helposti käsiteltävä ja kuitenkin mielikuvia herättävä. Yksinkertainen bassokuvio tuki kivalla tavalla poukkoilevia synia ja biitti oli sen verran eloisa ettei alkanut kyllästyttää.
Suureksi järkytyksekseni joudun myöntämään että kyllä me kuitenkin tykättiin.
0   +1 +2
 
7
medium 20.10.2005
vois toimia jos olis miksattu soundit kohileen ja toi psykemelodia iski ikävän kirkkaana...häiritsi liikaa.
rytmit kyllä iski.
0   +1 +2
 
6
JM 14.10.2005
Alkaa liian nopeaa. aloin kuuntelemaan tätä levynä, siis järjestyksessä..ei hyvä aloitus levylle, hitaammin pitäis lähteä. Muikeaa saundia kyllä, hypnotisoikin ihan teknosti, jiaa, tähän uppoaa.
Säröjuttu? Tulee mieleen oma musa. ei, muuttu liikaa. Kolmen ja puolen minsan jälkeen tulee taas vähän parempaa. Muhkeampaa matalaa bassoa jään kaipaamaan, kun sitä ei ole basarissa eikä bassolinjassa. Ei, hajanainen, ei onnistunut. tämä biisi.
0   +1 +2
 
Flava 19.09.2005
häh! 1:40 se vasta alkaa kunnolla, Haavan korvat on jumittunu lopullisesti ambienttisurinaansa ja LoFi- estetiikkaansa . ihan mukavaa , vaikkakin mun korville liian kevyttä psykee. bassokuvio oli paras:P
0   +1 +2
 
Haava 17.01.2005
Tämä on kyllä kivan psykedeelistä.. Tämä intro iskee kivasti... Toistavat patternija ja lo-fi "miiuu"-saundit. Tälläsitä modernin häpeilettömän digitaalista. Sitten kohdassa 1:40 ja risat biisi meni ihan pilalle. Loppu oli ihan paskaa. Se toimi myös alku paremmin ilman sitä lopun rumpukomppia.
0   +1 +2