Brutal Headache

ZinX | 16.02.2009 | Electro-House
4:07

Tehty hirvittävän migreenin alla.

Hieman sekava rakenne, muuten vitun kova. Neliölinjalla höystettyä rivoilua.

9.75   393 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Vespe 21.02.2009
Makia groovi kyllä tossa brassissa (tai miksi tuota sitten kutsuisikaan) mikä tulee heti alussa. Tämä on taas niitä biisejä jotka ovat hyvin pitkälle samaa jankkausta alusta loppuun, mutta silti meno ei käy tylsäksi missään välissä. Tuo oli siis täysin positiivinen kommentti :) Biisi pysyy paikallaan ja silti puskee eteenpäin :D

Soundit on ehkä omaan makuun hieman laihat, vaikka niiden hiomiseen varmasti aikaa on kyllä käytetty. FL Studion ominaissoundit meinaa puskea läpi mutta en aivan 100% varma kyllä ole. Loistava biisi kuitenkin, tämmöistä en itse osaa.
0   +1 +2
 
9
chococat 17.02.2009
Tää nostattaa kyllä tanssitunnelman kattoon. Ei juma, tykkään tästä kyllä aika tavalla. Jaksaa pitää otteessaan, miellyttävää kuunneltavaa. Muuttuukin kuitenkin, ettei jämppää paikoilleen. En osaa kommentoida rakentavasti, mutta pidän tästä.
0   +1 +2
 
Putte 17.02.2009
Loistava svengi noissa alun pianoissa, ja hemmetin rouhee neliölinja (jälleen kerran). Rakeenteeltaan taas melko omalaatunen väsäys, joten tarttumapinta sen osalta ei oo ihan niin terävä. Tokalla kuuntelulla oikeestaan alkaa vasta kunnolla avautua. Yleisfiilis on ehkä enemmän semmosen skillidemoilun oloista, kuin minkään listahirmukappaleen. Tekninen toteutus jaksaa hämmästyttää, ottaen huomioon toimintatavat ja käytössä olevan laitteiston. Todella upean puhtaat saundit, ja kaikki tuntuu istuvan miksaukseen tasapainoisesti. Sitä on kateudella ihailtava.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta