Pastilliruumis 2.0

1:31

olemme tuoneet taas tämän tärkeän yksilön ylös näistä valtaisista musikillisista yksiköista..tämä versio on vain hieman keskinkertainen tulkinta tuon aidon ja alkuperäisen jalkojen juurella

7.00   773 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=222774
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Merikuolleensa 20.08.2006
Hanzzi, hyvin tää meni. Tässä on asennetta, ja ei punk voi ollakaan mitään" huippuunsa hiottua"

Ja Hylkeenteroittaja: Kyllä Hannes on mun mielestä jopa paljon parempi huutaja tähän Yhtyeeseen kuin minä. Sen äänessä on paljon enemmän sitä oikeanlaista raivoa ja asennetta, ja kyllä seki sen "..EE-en" -kohdan osaa. Ja sillä ei oo mitään väliä vaikkei sitä osais. Tää nyt on vaan biisi pastilliruumiista. Toivottavasti ihmisiä vituttaa.
0   +1 +2
 
Vanhoillisena Yhtye-fanina on pakko myöntää että Mikan laulua on jäänyt kaipaamaan. Kuunnelkaapa kaikki iteee miten Mika laulaan ton kohdan "Pastilliruumis hukkuu jokEE-en!" Mikan ään i= Yhtyeen sydän! Ei saa osata laulaa yhtään! Pitää vaan vetää kovalla tunteella! Ja kiljua. Ja kossua.
0   +1 +2
 
Hanzzi 19.08.2006
meni ihan vituilleen jäin sanoissa joka säkeessä. keikalla se meni kun pitikin mutta vittu kun sen äänittää niin se pilalle.. mutta toisaalta sitä se punkki mitä paskemmin sen toteutat sen parempaa se on..
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta