Oodi Lopulle

What the Moon Brings | 06.02.2018 | --
3:51

OBK2018 https://mikseri.net/cl...

9.00   262 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
NaNa_ 09.02.2018
Aloitin kuuntelemaan "kappaletta" volat hiljaisella peläten: "koska se räjähtää?". Kaikella kiusauksellakin pikkuhiljaa väänsin volaa kovemmalle ja kovemmalle samanaikaisesti edelleen peläten: "koska se räjähtää?". Ei vieläkään.. lopulta jo irvistän ja edelleen lisään volaa.. mutta tahti hiipuu ja lapset katoavat :O Olen hämmentynyt!! Loistava idea oodista elämän lopulle! Pieni rytmivaihtelu.. tai tässä tapauksessa -häiriö, olisi ollut veikeä ylläri johonkin elämän varrelle ennen loppua. Vai elikö hän tasapaksun elämän? Nyt kun jo tietää miten tarina päättyy, kaikki alun ilo ja onni tuntuu vain haikean surulliselta. Oudolla tavalla pidän tästä.
+2   +1 +2
 
9
Popkorni 06.02.2018
Minulla on tällä kertaa fiilis päinvastainen kuin Windywalkilla, jonka kanssa sukset osuvat usein samalle ladulle. Siis liittyen tuohon sydämensykesaundiin. Jostain syystä aina tykännyt just tuosta saundista ja kaikista sen pienistä variaatioista, mitä korvilleni on elämäni aikana musiikin muodossa tullut. Tuotahan tuli kuitenkin kuunneltua äitin masussa nonstoppina aika monta kuukautta. Mutta ymmärrän toki myös sen karmivan puolen. Onhan tuo monin tavoin vaikuttava efekti. Tykkään muutenkin että tässä on selkeä idea, vaikka onkin pienimuotoinen. Tämä on kaunis ja karu. Ihan niin kuin elämäkin. Nuo eloisat pienet lapset taustalla täynnä elämää samalla kun omat vikat hetket tässä elämässä. Vai ovatko ne lapset sittenkin kauhuissaan? Joku tsunami tai asteroidi tai ydinohjus tai myrkkypilvi tulossa. Perkele tämä muutes pysäyttää ja herättää sopivasti myös ristiriitaisia ajatuksia. Toimii kiitettävästi!
+2   +1 +2
 
Windywalk 06.02.2018
No jestas :) Kyllä tämä ainakin pysäyttää. Musta kaikki sydämen syke soundit on aina ollu tosi karmivia, en tiiä miksi, ihan sama missä yhteydessä, mutta tämä jotenkin ehkä selittää sen karmivuuden. Joskus vähemmän on enemmän.
+1   +1 +2