drunkenmaster

wdm | 07.02.2005 | Drum'n'Bass
5:44

Ehkä hieman kieliposkessa tehty jungle/techstep vaikutteinen ralli, tarkoituksena oli alun perin kokeilla hieman tuonne drumfunkin suuntaan, mutta homma hieman karkasi käsistä ja tuli sitten tämmättinen, enjoy.

8.86   2592 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
No joo täähän toimi hyvin mun tämän hetkiseen olotilaan.
0   +1 +2
 
8
Imp 10.02.2005
ihan hyvää soundia mutta rumpuihin olisin kaivannut enemmän esilläoloa.basso on hyvä mutta rumun ja bline yhteistoiminta ei vakuuta.hyviä komppeja on kyllä :) kunnon mäiskettä ilman kunnon potkua rummuissa kyllä :/.biisi on aika ykstoikkoinen muulta osaltaan kuin rummuiltaan.mutta kelpo biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
juhku 09.02.2005
Tiukkaa settii!! ai että mä sitten rakastan tota wdm basso!!!! :) Rummut on kyllä kans jotain niin uskomatonta!! Siis noi rummut oikeesti pudottaa penkiltä.. on ne kyllä hienon kuuloset! :O mutta biisi on nyt mun makuun vähän liian tasapaksu.. ainakaan ei jääny mieleen mitään hienoja vaihdoksia sun muita sellassia hienoja koukkuja. Rummuissa kyllä löyty kaikkee, mutta muutenkin ois voinu olla jotain kivaa vaihtelua! 9½++
0   +1 +2
 
9
JiiiHaad 08.02.2005
Ooss mikä komppi! Niin hyvä että tämä kuulostaa hyvältä ilman mitään ylimääräsiä melodioita. Ei liian diskantti-, tai bassovoittoinen, vaan just jeti. Basso-soitin(mikä nyt onkaan) on ehkä hienomman kuulonen ku rummut tuon diskanttijutun takia. Joo hyvä kommentoida ku ei tiiä perusasioitten nimiä :(
Pirskatti tällästä yritän tehä itekki, mutta en vain onnistu.
Tämä kappale toimii.
Pihtaan ehkä nyt turhaan kymppiä, mutta olisin mielellään kuullu hieman rankempia rumpuja välissä, tai ainaki enemmän säröä niihin.
0   +1 +2
 
8
koneismo 07.02.2005
juu kyllähän tää biisi rullaa mukavasti...

vähän jää häirittemään nuo rummut... töksähtelee jotenki liikaa mun korville
0   +1 +2
 
d fast 07.02.2005
melko mieletöntä pauketta. näin kipeänä aamutuimaan tämä iskee todella lujaa. ääritehokasta rumpuohjelmointia, basso hakkaa tärykalvot umpeen ja kaikinpuolin laittaa kivan fiiliksen ylle. vähän ehkä yksitoikkoinen soundiensa puolesta, enempi sälää taustalle, padeja sun muita tunnelmaa lisäämään ja kuulokkeilla huomasin että biisi kuulostaa melkolailla monolta. mutta kaikin puolin suussa sulavaa hässäkkää, enemmän vain härpäkettä sinne biitin sisään. hyvän fiiliksen luoja. rullaa.
0   +1 +2