Ultravision

Wavescale | 24.03.2006 | Melodic Trance
5:42
8.80   1925 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 195886 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
T-Sync 14.01.2007
kyllä on tämä biisi ollut soitossa jo siitä asti, kun acrobite julkaisi tuon remixin tästä. En lähde näitä kahta, remixiä ja tätä, vertailemaan, sillä aivan kaksi eri biisiä on kyseessä :) Tässä sinun alkuperäisessä versiossas on erittäin utuinen ja verhoiltu fiilis. Sitten noita aivan loistavia melodioita on käytetty oikein hyvin, tunnelma on päivän sana. Soundit on ihan hyvät, palvelee kyllä täysin tarkoitustaan. ehkä ihan snadisti sais olla raikkaamman kuuloista, mutta se saattais sitten jopa syödä vähän tuota utuisuutta poies. Kyllä tässä on erittäin kovaa settiä laitettu hyvän pituiseen pakettiin, ihan jees kaksikko tämä sinun ja acrobiten remixi, toisessa on riehakkaampi ja toisessa utuisempi meno :) kiitettävä tipahtaa.
0   +1 +2
 
9
A-Trax 27.09.2006
Pitipä tulla tämä pala kuuntelemaan ennen kuin tuohon Acrobiten remiksiin isken kynteni... Oot näemmä taistellut basarin ym. miksauksen kanssa kovasti... Ei tämä silti nyt niin pahalta kuulosta. Ehkäpä jopa pehmentää biisin saundimaailmaa asiallisemmin kuin kunnon klubi jysäri pauhaisi taustalla... :)
Melodiat on kyllä upeaa jälkeä ja tuo 2:07 alkava sahaliidi on ihan hienon kuuloinen, mutta hiukkasen liian tunkkaisen oloinen... Sitten nuo korkeat "huiluttelu" palauttavat tuota tasapainoa... vähän ehkä liiankin kovalla kädellä... Kivan kuuloinen silti.
Kyllä tätä biisiä kehtaa toistamiseenkin kuunnella kiitos hyvien melodioiden. Eikä tuossa biitissä mun korvaan niin suurta vikaa ole, että kuuntelu kovinkin häiriintyisi... Hyviä melodioja on aina mukava kuunnella. :)
0   +1 +2
 
9
Jaycob 04.06.2006
Alkaa jotenkin mystisesti :)
Kuvaa hyvin tällä hetkellä ulkona tapahtuvaa, sataa vettä ja aurinko paistaa, talojen katoista kohoaa höyryä. Snarerolliin olisi tarvittu vielä joitain kikkoja.
Tässä biisissä miksaus on taas parantunut roimasti! muheammat soundit ja hyvä fiilis. Vähän samanlaista soundia kuin edellisessä kipaleessa. Mukava kipale!
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 28.03.2006
Joo-o... Pikkusen oot heittäny basariin volumea ja voimaa lisää. Hyvä. Ehkä se ei ihan kaikista jykevintä mallia ole vieläkään, mutta parani edellisestä kuitenkin. Bassolinja on hieno mun mielestä. Biitti on mun mielestä muutenkin nyt paremmin miksattu kuin edellisessä versiossa, jossa se oli paikoitellen piilossa ja vastaavasti haikat taas välistä jopa liian pinnassa. Tässä se on paremmin tasapainossa. No, vaikka biittiä parantelitkin, niin kyllä se on tän biisin heikoin lenkki. Soundimaailmassa olis muutenkin selkeyttämisen varaa hieman, mutta pääosin se on kuitenkin hyvällä mallilla.

Pidän tuosta alussa tulevasta arpeggiosta. Ensimmäiset sykäykset jo tuossa 30 sekunnin kohdilla toimivat loistavasti ja hienosti rakentelet muutenkin biisin käyntiin. Meikäläisen makuun erittäin onnistuneilla melodiaratkaisuilla edetään ja minuutin jälkeen rupeaa pikkuhiljaa olemaan niin nättiä, että alta pois. Vielä jos se miksaus olis 100%, niin tästä irtois aika moiset värinät. :) Tuosta parin minuutin jälkeisestä liidisoundista motkotin edellisversiossa ja se pieni kutina vieläkin on, että josko siitä sais paremmankin tehtyä, tosin oon tohon jo tottunut, kun on tullut tätä biisiä soiteltua ihan mukavasti. Tuo 2:35 alkava korkeampi melodia on ihan kuningas. Toimii kuin se kuuluisa junan vessa.

Sulla on kyllä aina silmää noille melodioille ja sellasille jotka putoo meikäläiselle. Lähes väistämättä maistuu aina ja taas täytyy todeta että kympin biisi, jos toi miksaus olis paremmassa kunnossa. Ehkä tässä miksauksessa tätä melodiapuolta sekottaa eniten noi sahaliidisoundit. Alussa tuo taustalla pauhaava (olisko siinä hiukan liikaa reverbiä?) ja sitten tuossa myöhemmin tuo parin minuutin jälkeinen. Ehkä niitä sais edes vähän equlla (vois koittaa leikata ainakin hiukan noita ihan ylimpiä taajuuksia) selkeemmäks? No se miksaus paranee muutenkin aika pitkälti vaan tekemällä ja ajan kanssa kärsivällisesti säätäen. Hankala kyl heittää mitään täysin toimivaa vinkkiä tän biisin miksausta ajatellen. Noh, sen nyt voi varmasti ainakin todeta, että tänne sivuille tärähtää vielä se kymppi useaankin otteeseen, jos tällästä setitystä jatkat. Miksaus 8 ja sisältö meikäläisen makuun melkeimpä 11. :)
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 25.03.2006
No nyt on basarikin jo vähän paremmalla mallilla, silti herää alussa jo epäily että jaksaakohan se potkia yhtään kun biisi menee eteenpäin. Kokonaisuutena rummut ovat parantuneet, mutta ei tässä kyllä vieläkään pääse fiiliksiin. Basarin sample on aika kehno, hukkuu tässäkin versiossa liikaa taakse. Muutenkin miksaus nyt on mitä on rumpujen osalta, kirkkautta kaipaisi lisää kun nyt on turhan tunkkaista. Harmi, että ei vieläkään pääse nuo rummut oikeuksiinsa vaan jäädään keskinkertaisuuksiin jos ihan siihenkään. Ehkäpä jos miksausta säätää ja pistää vain nuo rummut yksinkertaisesti kovemmalle? Saattaisi toimiakin.

Melodiapuoli toimii edelleenkin hyvin ja tunnelma varsinkin miellyttää. Miksauksessa vähän säätämisen varaa tälläkin puolella. Soundivalinnat pääosin onnistuneita, mutta leadi ehkä sotkee juuri tuota miksausta jonkin verran. Parantunut versio, mutta ei tällä vieläkään fiiliksiä nosteta.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 24.03.2006
Erittäin hienot melodiat! Padit ja varsinkin nuo pluki tilutukset ovat erittäin hyviä. Kick olisi voinut olla vähän napakampi. Hihatit ovat ihan ok. Jotain erittäin kaunista suvantovaihetta olisin vielä kaivannut mukaan, mutta ihan hyvä näinkin. 8½
0   +1 +2