Raindrops (Final Version)

Wavescale | 01.01.2007 | Chill Out
3:54
9.14   1642 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Anssi H 06.03.2007
Mukavan kuuloinen äänimaailma. Kauniita melodioita, varsinkin pianossa. Chill Outin tapaan rentouttaa mukavasti näin arkipäivänä. Rummut kuulostavat silleen aika vahvoilta, että mun mielestä ois voinu toimia kevyemmät tässä paremmin. Pianomelodia on erittäin hieno ja toimiva, josta lähteekin ehkä eniten fiilistä tässä biisissä. Pikkasen jäin kaipailemaan jotain korkeampaa melodiaa johonkin kohtaan, niin olisi tuonut semmosta kirkkausta biisiin. Tosi hyvin on muuten kaikki kohdallaan. :) Soundit pelaa hyvin yhdessä ja tunnelma on niin uninen, että meinaa nukahtaa. :) Hienoa työtä.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 13.01.2007
Tämä voisi olla jopa leffamatskua, sitä erilaisempaa chilliä mikseristä. Parempi vaihtoehto jos haluaa chilliä kuunnella mikseristä, tosin tämä ehkä yrittää jo olla massiivisempi kuin mitä se oikeasti on. Itse pidän enemmän kesäisestä chill out:sta, joten siinä mielessä hieman vaikuttaa mieltymykset tämän biisin kuuntelussa.

Soundit ja tunnelma ovat kuitenkin katossa ja niissä on toimivuutta. Miksaus/masterointi hiukan vaiheessa vielä, korkeimmat taajuudet voisivat kuulua enemmän ja keskitaajuudet puolestaan hiukan vähemmän. Ihan hyvä träkki tähän väliin, mutta suosin enemmän sinun trance-tuotoksia.
0   +1 +2
 
10
Lasa 03.01.2007
Kivoja soundeja ja melodioita, tää biisi lähtee soittolistalle välittömästi.
0   +1 +2
 
JamesMercy 01.01.2007
Aiempaa versiota en ole näemmä kuullut - tai ainakaan kommentoinut, joten nyt liikkeellä ihan puhtaalta pöydältä. Kiva starttaus taas, padit imaisevat mukavasti sisäänsä. Helinää ja kilinää on mukavasti. Rumpupuoli jää vähän hajanaiseksi, basari on kaikessa massiivisuudessaan ehkä turhankin kovasti eri paria muiden kolinoiden kanssa. Miksaus on noin muuten taas oikein mainiota jälkeä, hyvin erottelevaa ja silti mukavan tasainen kokonaisuudeltaan. Rakenne on napakan kompakti, enempikin olisi voinut lähteä rönsyilemään. Soundeissa olisi mukava olla ehkä jotain orgaanisempaakin kaikkien synien ohessa - olen tätäkin ajatusta heittänyt varmaan jo aiemminkin. Hienosti menee kuitenkin puhtaasti koneellisenakin. Soundtarckhenkistä chillailua, semmoisenaan aivan mainiota.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 21.01.2007
Tekijän tunnistaa helposti ja mikäs sen parempaa kun näihin jätkän setteihin pystyy uppoutumaan jokseenkin mukavasti. :) Sisältö toimii ja sounditkin kuulostavat hyviltä. Miksaus tuntuis olevan ehkä asteen paremmassa kunnossa jälleen kuin aikasemmissa tuotoksissa. Ei mittää mussuttamist juur nytte. Kivasti soi sunnuntai-illassa tällänen setitys. Lopetus tässä vähän oudohko, mutten nyt sanoisi että epäonnistunut. Jotenkin sellanen fiilis, et siin viel toivois snadisti jatkoa, mut sit se vaa loppuuki. No ainahan tän voi pistää uudelleen soimaan. Niin se piti nytkin tehdä. Takuu varmaa laatua sieltä taas. Ei tässä muuta tällä kertaa. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta