Alone

Wavescale | 08.04.2007 | Electronic
4:26
9.18   1400 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=267307
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Drakmin 20.05.2007
Todella nostattava tunnelma. Soundit ja soinnut sopivat toisiinsa erittäin hyvin, mikään ei ole ristiriidassa keskenään. Rumpuosasto työntää biisiä rauhallisesti mutta varmasti eteenpäin. Matkalla vastaantulevat melodiat ovat hyviä, osa hieman monimutkaisia mieleenpainuviksi mutta hyviä jokatapauksessa.

Itse pidin alun kuoropadeista, ne eivät edes yritä kuulostaa oikealta kuorolta vaan sopivan synteettisiltä.
0   +1 +2
 
9
starts 19.04.2007
No niin!

Kaunista maalailua tässä kappaleessa. Hienot soundit kaikenkaikkiaan. Melodiat on nerokkaat, ja mukavasti luovat hienoja tunnelmia. Tämä on sellainen positiivinen ja ryhdikäs (jos näin voidaan sanoa) biisi, jollaisesta itse pidän. Kontrastia pehmeistä ja terävistä elementeistä.

Lahtelaiselle pitää aina antaa plussaa tyylipisteisiin. :) Kaunis biisi.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 16.04.2007
Alku ei iske kuoropadien osalta oikeastaan, mutta basso lähtee vakuuttavan salaperäisesti liikkeelle, tulee paikoin mieleen Michael Jackson - Billie Jean, tosin tässä ollaan rankemmalla pohjalla. Arpeggio ihan ok, sotkee mielestäni ehkä vähän fiilistä, ainakin mun kohdalla.

Ihan hyvän kuuloista avaruusmaisemaa tässä luodaan tuon vahvan leadin opastuksella. Tuntuu silti, ettei tähän ole laitettu kaikkea kehiin. Rummut mukavan realistiset. Soundit, fillit yms. kuulostavat suht aidoilta, mikä toimii hyvin basson ja kitaran kanssa. Ihan hyvä chillimpi biisi taas, jossa rummut, basso ja kitara luovat vahvan pohjan, mutta juustoinen arpeggio meinaa vähän mennä hyvän maun rajojen yli. Kelpo tuotos silti, vaikka en itse juuri välitäkään.
0   +1 +2
 
9
T-Sync 14.04.2007
Täytyy kyllä sanoa, että tältä artistilta luonnistuu tähän astisista kuuntelukokemuksista päätellen kaikki mikä edes vähän viittaa melodiseen musiikkiin. Erittäin kivat kuorot läpi biisin raikuu taustalla, nimenomaan taustalla antamassa vain tukea muille liideille. (Itse olisin kuitenkin feidannut vaikkapa filtterillä nuo kuorot messiin tuossa alussa, mutta toimiipa tämä näinkin ihan mainiosti.)

Miksaus kuulostaa oikein raikkaalta ja komppi toimii basson kanssa letkeästi yhteen. Sointukulku ei ole lainkaan kliseinen, vaan raikkaan omaperäinen. Tarttumapintaa saisi kuitenkin olla vielä enemmän, nyt biisistä jäi mieleen lähinnä rummut + basso -yhdistelmä. Lopetuskin tuntuisi olevan vähän hätäinen, ainakin näin parin kuuntelun jälkeen.

Ehdottomasti tässä on reippaan ysin paketti, sanotaan nyt että 9+ vähintään. Tuotanto on jo varmaa ja melodiat maistuu. Jatka vaan samaa rataa :)
0   +1 +2
 
10
inclown 09.04.2007
aivan tolkuttoman upeet saundit ja muutenkin erittäin mukava kuunnella. biisi toimi loppuun asti TODELLA HYVIN!
0   +1 +2
 
Fröideiro 09.04.2007
Woa! Olen sanaton..
Upeat melodiat ja kivat rumpukompit. Äänimaailma ja tunnelma lähellä täydellisyyttä! Nyt olet luonut jotain sellaista, mitä kannattaisi luoda lisääkin. Tulisi kyllä fanitusta jos en olisi jo fani :P
Ei mitään valittamista.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 04.06.2007
Jatkaa vähän niinkuin tuon spirit walkerin jalan jäljillä. :) Melodiat toimii mun mielestä hyvin ja ei millää oo nyt fiilistä inistä soudeistakaan, kun kuitenkaan mitään katastrofaalista ei missään mun korviin kuulu. Mukavaa maalailua ja hyvää tunnelmointia. Joku pikku spiikki joka olis tota nimeä vähä enemmän selitellyt olis sopinu mukaan, jos jotain lisäyksiä koittas keksiä. Enpä mä tästä mitään kauheen erityistä kritisoitavaa löydä. Jätkä osaa nää tämmöset mun mielest kyl aika pätevästi. :)
0   +1 +2