Neverending Party

Wanhat projektit | 13.01.2007 | Trance
3:12

Tuli räpellettyä Reasonilla tämmönen ärsyttävän ilonen biisi.. Tehty yksinkertanen on kaunista periaatteella. Ai niin ja tää on tosiaan ensimmäinen biisi minkä sain Reasonilla aikaseks :)

10.00   602 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 19.01.2007
Pöh ja pöh yläpäistä. Tässä on hyvä party fiilis ja meikä diggaa kypällä.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 16.01.2007
Yläpäät kuulostaa asteen pistäviltä noissa haikoissa, kun lujaa koittaa soitella. Vähä ehkä poijes tarttis vetästä sieltä niitä häiritseviä taajuuksia. Ei nyt osaa iha pelkäl korvalla neuvoa suoraan hertsimäärää. Ei kuitenkaan iha ylimpiä, et varmaa tossa 4-6 tonnin välissä. Crashissa esim. paikoitellen hyppää esille ja siinä avoimessa haikassa joka siellä loopissa pyörii niin myös.

Ihan hilpeä toi melodialinja, mutta jotenkin semmosta lisätäytettä ja lisää sisältöä kaipais tähä biisin. Suht. ohkasia nuo soundit ovat myös. Bassolinjassa ehkä miellyttävin soundi mun makuun. Jotenki nuo haikat vie nyt mulla ihan kaiken huomion itse biisiin keskittymisestä. :/ Kyllähän tässä sillee ihan potentiaalinen eurotanssi olis kasassa, mut ei nyt ehkä iha yllä siihe mihin pitäis. Muutamilla säädöillä ja noita haitsuja varsinkin tunaamalla, niin tässä vois olla mukavaa settiä kasassa. Ja muute tuolla lopussaha ne haikkaloopit hakkaa itteksee muutaman ylimääräsen tahdinki... en tiiä ootko tarkotuksel jättänyt. Mut siis jotain lisätäytettä, efektejä/vaihtelevia haitsuja, ehkä jotain padeja yms. systeemejä, tai lisämelodioita (mut ei mitää hermottovasti rönsyileviä ;) ). Jotai tää kaipailis. Pohjana iha jees.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta