Kissanleikit

Wanhat Luut | 05.02.2021 | Lo-Fi
3:31

Mun eka biisi Mikseriin vuonna 2000. Pieni masterointi tehty vuonna 2021. Kissanleikit-nimisen levykokonaisuuden päätösraita.

9.50   264 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Popkorni 01.04.2021
Ae että miten oikeastikin rakastan näitä legendaarisen theplanin syväluotaavia biisikommentteja! Ja se on vaan nyt se taso, millä olen yhä vieläkin. Eli kykyä tuottaa hyvää soundia ei ole. Sitä tässä olisi nyt 2020-luvulla tarkoitus hieman opetella. Samalla myös tuoda sinne napsu enemmän just niitä orgaanisiakin soundeja, mistä mainitsit tuolla toisessa biisissä. Mutta oma soittotaitoni ei ole vaan kummoinen. Joten melkoisia kompromisseja joudun jatkossakin tekemään ihan vain oman osaamattomuuteni johdosta. Ja perusta yhä siinä että joku edes jotenkin tunnistaisi sellaisen aidon amatöörimusiikin tekemisen ilon ja löytäisi sieltä myös niitä tietynlaisia rakenteellisia onnistumisia ja sanoituksellisia ihan jopa nokkeluuksiakin. Leirinuotion äärellä oleminen pitää aina kuulua mun musiikista. :)
0   +1 +2
 
theplan 28.03.2021
Ai tää on näin vanha biisi. Saattaa olla, että oon kuullutkin tästä jonkun version. Jotain etäisesti tuttua tässä on. Positiivista mielikuvaa tuo heti biisin nimi: omaperäinen ja ajatuksia herättävä. Myös tuo alun ns. kitarasoundi on itse asiassa mainio, millä ikinä vempaimella lie tehtykään. Tykkään myös tästä rakenteesta, jossa ei oo varsinaista kertsiä vaan kertsi on vain ikään kuin yksi säkeistö. Paljon hyviä yllätyksiä (kuten tamburiini), jotka piti mielenkiintoa yllä. Taustat lienee jälleen tehty lähinnä sillä ysärimallisella komppikoneella. En tiedä mitä niistä pitäis ajatella. Tuo soundi vain hyvin pitkälti leimaa biisin, on se kuinka nerokas tahansa. Omaperäistä ja poikkeavaa, joo, ja mainio biisi sinänsä, mut ehkä se on just toi yleissoundi, jonka takia jään vähän kylmäksi.
+2   +1 +2