Routine

Vrezerin | 16.04.2006 | Deep House
5:30

.

8.88   2707 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
näköradiomies 30.10.2006
nauhottaminen c-kasetille ja takas koneelle hieman klipaten on parempi kikka tuon compressorin tilalle tai, oikeastaan se tuo semmoisen mukavan lofi pumppauksen. muutenhan tässä on tämmöinen mukava theo parrish, osulande, moodyman fiilis. kyllä tälle taidan ihan kasin antaa.
+1   +1 +2
 
JamesMercy 26.10.2006
Deep house on aina ollut itselleni kiinnostavinta tasatahtista, ja kyllä tässäkin sitä syytä näkyy. Rumpupolitiikka skulaa oikein mukavasti, kaikki kilinät erityisesti ovat oikein herkullisia. Basso kuljettelee samoin hienosti. Rakenne on paikoin vähän töksähtelevä, pientä eloa ja kehittymistä siihen vielä toivoisi. 3:20 kohdilla oikein mukavaa ambienssia, erittäin hyvää fiilistä. Jotain ylimääräistä koukuttelua olisin vielä kaivannut, nyt mennään välillä tosi pitkään samaa loopaten. Tuo ylivedetty kompressointikikkailu ei itseäni lämmitä oikeastaan yhtään, alkupuolella varsinkin ärsytti jo kovastikin. Rikkoi tunnelmaa. Kelpo kokonaisuus tässä kumminkin on.
+1   +1 +2
 
9
Metratronic 08.07.2006
jätkä teki kyl meikän vakuuttuneeks täl biisil siitä et hyvää oli ennen mut parempaa jatkuvasti ulos vaan:)

kuulostaa mun mielest vieläkin shapeshifters/ eric prydz soundimaiselt:)
mikä tosin on erittäin positiivista!

hienoo settii kaikin puolin.
0   +1 +2
 
9
Janne T 25.04.2006
Tämähän toimii hienosti. Hienosti olet sämpläillyt. Tekee ihan mukavasti kunniaa alkuperäisille biiseille ja on tällaisena varsin leppoisaa kuunneltavaa - hieno tunnelma ja hyvä groovi.
0   +1 +2
 
9
Artturi Purjo 23.04.2006
Hyvänltä kuulostaa! Kivaa tulla samplatuksi :)
+1   +1 +2
 
10
-Juha- 17.04.2006
Tämä miellytti rytmisesti omaa korvaani oikein paljon. Erittäin svengaavaa tavaraa ja kompressointi antaa mukavaa lisäpotkua. Tässä biisissä nuo yllättävät tunnelman vaihdot sopivat todella hyvin.
Tämä biisi tuo mieleeni sellaiset hämyiset ja huuruiset kaupungin kadut yöllä.. ehkä jossain satamassa. Matkalla poiketaan sitten semmoisessa tunnelmallisessa ja hämyisässä kapakassa, jossa karskeja merimiehiä istuu pöydissä olut tuoppi kädessä. Nurkassa soittaa hiljaa basisti ja saksofonisti hidasta jazzia.
Mielestäni tunnelmallisin ja paras biisisi.. hyvää työtä!
+1   +1 +2
 
8
JM 16.04.2006
Kompressori rokkaa aika rajusti..=) Mut toimii, efektinä mielenkiintoset soundit ja kivan utuinen tunnelma. Varsinki happoisgen juttujen ja stabin mukaan tultua lähtee kunnolla liikkeelle, joskin happo on jotenkin turhan "raakaa" tähän biisin tunnelmaan mun mielestä. Mut hyvä on.
0   +1 +2