The Experimental Pressure (Extended)

10:00

Tässä hieman progressiivinen, rikkorytmillä varustettu trance. Koitin tehdä siitä mahdollisen erikoisen ja kiinnostavan. Toivottavasti tykkäätte. Rummut hieman perussoundia mutta toimii.

KOMMENTOIKAA! :)

8.67   612 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 15.10.2005
Kyllä on hyvin taas rumpusoundit kunnossa ja perkussiot raikaa! Itse tosin perustan enemmän 4x4 basarirytmistä, mutta kyllähän tämä menee näinkin. Kompressori myöskin tuo taas vähän sopivaa hyppyä rumpuihin. Alkuosuus aika toistavaa menoa, ehkäpä biisi on vähän turhankin pitkä? Tosin kun nimi nyt on "Experimental" niin sallittakoon tämä ihan käypänä pituutena. :D Kyllähän tästä irtoaa mukavan jyhkeää tunnelmaa, ehkäpä ei niin melodista kuitenkaan? Kauttaaltaan soundit toimivat hyvin eikä miksauksessakaan ole pahemmin moittimista. Ehkäpä muutama soundi olisi voinut olla enemmän stereona. No, kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvää settiä vaikka oma mielipiteeni tästä onkin se, että vähän muuteltuna olisi toiminut meikälle vielä paremmin (esim. 4x4 basari, pari minuuttia lyhempi). Hyvää työtä kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 14.10.2005
Korjaus: biisissä on mukava synkän raukea, lähes anarkistinen tunnelma :)
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 14.10.2005
Alku lähtee asiallisilla ja hyvin potkivilla breikeillä käyntiin.. Minuutin jälkeen lähtee vihdoin bassokuvio liikkelle. Miksaus ok, alussa hieman liikaa tyhjää toistoa ennenkuin päästään vauhtiin. Soundit kehittelee hitaasti mutta varmasti, kunnes kolmen minuutin kieppeillä päästään itse asiaan. Tunnelma on odottava..mitä kehittyy? Kehittyy kyllä mutta vähän hitaasti kehittyy. Ootin että oisit heittänyt viimeistään viiden minuutin suvannon jälkeen teeman kehiin. No, tulihan se lopulta seitsämässä minuutissa ja nyt kuulostaa jo oikein hyvältä :) Rakenne ja soundit on tosi hyvät, biisissä on mukavan synkkä tunnelma. Mutta itse en venyttäisi biisiä turhaan näin pitkäksi. Alun turhaa pituutta pois ja lisää efektejä niin paranisi roimasti. Mutta pidin biisin synkän raukeasta tunnelmasta, mukavaa vaihtelua mikserin perustarjontaan. 8,5
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat