Fleeticer vs. Neptunium - Rushing

7:54

Pitkän aherruksen jälkeen yhteispiisi Fleeticerin kanssa tuli lopulta valmiiksi! Melodia on hyvää ja meno kelpoa. Miksaus jäi nyt vähän keskeneräiseksi kun piti nyt välttämättä päivässä säätää läpi että sais ennen vuoden vaihtoa valmiiksi :)) mutta toimii kuitenkin aika hyvin.

-------------------------------------

Mun, tai itse asiassa meidän puolesta, vuoden viimeinen kappale. Hyvää uutta vuotta 2006! Lisää ensi vuonna :)

Kuunnelkaa ja kommentoikaa! :P

9.25   856 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=178164
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
-Juha- 29.01.2006
Tässä on kyllä erittäin tiukkaa menoa. Basso ja sen linja pistää jokaisen jalkaan vipinää. Soundit yleisesti ottaen hyvän kuuloisia. Omasta mielestäni vain vhän liian diskantti pitoisia jotkut soundit. Olisin toivonut bassolinjaan pienen sävel muutoksen sen kulkiessa melodian (joka kuulostaa hyvältä) kanssa, mutta tämä alkaa jo olla turhaa saivartelua.. :)
Juu ihan mallikas biisi, jota kuuntelee useamminkin kuin kerran.
0   +1 +2
 
9
miikkav 01.01.2006
Hyvin lähtee liikkeellee noilla bongo rummutteluilla ja muilla! sitten edetään basson tuloon joka antaa mukavasti menoa kappaleelle! seuraavaksi lähteekin mukavat soundit kulkemaan tässä! efektejäkin tuntuu olevan riittävästi. melodiat toimivat hyvin ja mukavia linjoja vedellään! pieno kuulostaa erittäin mukavalta, siitä plussaa! Alkua on pitkitetty mielestäni vähän liikaa, jotenkin tähän biisiin olisi sopinut paremmin nopeasti kehittyminen.. Mutta kokonaisuudessaan kelpo kappale! kyllä tälle melkeimpä ysin antaa! 9-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta