Below the surface (Original mix)

Visual memory (V-MEM) | 29.03.2005 | Trance
8:33

Noniin siis tässä se oikee Below the surface biisi on :P toivotaa et toimaa..

-------------

Niih, noh piteimmittä puheitta niin vähän rajumpi mättö tällä kertaa... Pistäkää kommentii jos mahdollista :P

KÄYKÄÄ NYT MYÖS KUUNTELEMASSA FLEETICERIN REMIXSIÄ!

http://www.mikseri.net...

9.00   846 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=121784
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Noison 28.01.2006
Erinomaista työtä! Trance melodiat ovat kohdallaan ja muutenkin kokonaisuudessa erittäin onnistunut. :) Tälle annan 9.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 12.12.2005
Jassoo. Tässähän rakennellaan oikeen ajan kanssa. Kyllähän tuo biitti toimii siihen tarkoitukseen ihan hyvin. Jotain efektejä olis ehkä tuohon alkurakenteluun voinu syöttää sopivin intervallein, jotta siihen olis saanu sellasen oikeen odottavan fiiliksen ja näin ollen toimivamman systeemikokonaisuuden. Tuo fillterinostatus hieman turhan pitkä omasta mielestäni. Lyhyempi ja räväkämpi nostatus olis ollu hieman enemmän meikäläisen makuinen, tai sitten ensin jotain siistiä padifiilistelyä ja sen jälkeen vihainen ja tyylikäs nosto. Toimii tämä kuitenkin näinkin. Omalla kohdalla tuo 4:25 alkava osuus on lähinnä puuduttava kohta. Paranee kovasti siinä 5:20 kohdilla. Olis ton välisen ajan voinu skipata suoraan ja tiivistää pakettia. Liidisoundi ihan hyvä, mutta tuo stringsoundi maistuu hieman suttuiselta, joka lähtee tuossa 5:48 mukaan menoon. Kyllä tää niinku kuulostaa hyvätasoiselta trancebiisiltä, mutta kunnolliseen innostukseen olisi vaadittu hieman enemmän vaihtelevuutta ja jotain nättiä efektiä. Melodiakin jäi loppujen lopuksi hieman liikaa toistetuksi ja näin ollen vähän tylsäksi. Silti, sulla on selkeästi silmää tän tyyliselle setille. Ei ollenkaan paha kokonaisuus, vaikkakin kommentin sävy antaa ehkä näin ymmärtää. Positiivista tässä oli mm. tunnelma ja tällänen klubimainen fiilis, joka tästä mulle välittyi. Jotenki musta tuntuu et oon monesti ollu jorailemassa vastaavan tyylistä settiä noissa trancekemuissa. Biitti toimi myös varmasti koko biisin ajan. :)
0   +1 +2
 
TheReal 28.04.2005
Thanks kommenteista :P
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 04.04.2005
Johan lähtee tamppaamaan kunnon tribal techno tyylillä. Varsin pian kuitenkin huomaa että kyseessä on tranceen päin suuntautuva biisi esim. clap-soundista ja bassolinjasta. Kompuraa tuntuu olevan jonkin verran mukana, kuulee vähän tuota sweeppiä koko biisissä. Leadi nousee ihan hyvin tuolta, huomaa että soundi on aika massiivinen. Taukokohta ihan mallikkaasti toteutettu, pientä odottamista siinä ennen kuin leadi täysin avautuu. Melodiat kokonaisuudessaan tunnelmaltaan varsin hyvän kuuloiset, sounditkin pääosin kunnossa, ehkä pientä viilaamista olisi voinut vielä suorittaa, miksausta myöskin selkeämmäksi. Tuossa taukokohdan perään odotti jo että nyt lähtee koko biisi kunnolla käyntiin, mutta sitten siinä odotettiinkin vielä ennen kuin kertosäe varsinaisesti alkoi, sitä kohtaa olisin siis muuttanut alkamaan saman tien taukokohdan loppuun. Rummut pelittää hyvin, basarissa sopivasti napsua ja tehoakin löytyy. Clap iskee hyvin ja muutenkin hyvät hihatit ja perkussiot on pelissä, erityisesti miellyttää tuo taustan tamburiinilooppi. Rakenteeltaan toimiva kokonaisuus lukuunottamatta tuota kertosäkeen alkua missä odotetaan vähän turhan kauan ennen kuin päästään kunnon menoon. Efektejä olisi voinut olla myöskin muutama lisää. Jees, no kokonaisuutena kuitenkin toimiva biisi josta löytyy hyvin tunnelmaa ja sounditkin kuulostavat paikoin hyviltä. Pienellä lisäsäädöllä olisi ollut varmasti täysin sen kiitettävän arvoinen, mutta nyt jää kuitenkin siihen 8-9 välille. 8½
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 07.04.2005
Oletpas väsännyt mukavankuuloisen biisin :) Biisin sisään on kätketty paljon energiaa, ei liian juustoista vaan rauhallista mutta asenteellista. Perkussiopuoli on hyvin hallussa, simppeli mutta toimiva. Neljän minuutin jälkeen tuleva leadi sopii biisin hyvin ja tunnelma luodaan pelkistetyllä mutta toimivalla yleislinjalla. Basari on hyvä.
Saha on massiviisen jykevä. Biisi toimisi lyhyempänäkin versiona. koska 7 minuutin jälkeen ei mitään ihmeempä enää biisissä tapahdu.
0   +1 +2
 
DJ-NIZU 10.04.2005
No... ihan menevää trance matskua. Ei oo välttämättä täysin mun makuuni mutta kyllä tätä kuunnella jaksaa. Sitten siinä jossain 2.20 kohdalla alko kuulostaa mun mielestä jo paljon paremmalta. Kyllä noi sun taidot vaan kehittyy kokoajan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta