Snows They Melt the Soonest

Vilma Pääkkö | 12.11.2008 | Folk
4:02

On yhä mysteeri, koska uusi levy ilmestyy - jos ilmestyy - tällaisen kuitenkin saimme puserrettua.

Trad/Arr. Timo Pääkkö, Vilma Pääkkö & Max Laine

Laulu: Vilma Pääkkö
Harmooni: Max Laine
Akustinen ja slide-kitara: Timo Pääkkö

9.50   1409 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Musavelho 29.08.2019
+++++
0   +1 +2
 
9
Sonormies 28.07.2011
Todella hieno meininki. Savilanpuistossa nähdään huomenna.
0   +1 +2
 
Nasuman 12.12.2009
Kiitos tästä Vilma. Liian harvoin tulee vastaan tällaisia biisejä, joissa on oma vahva tunnelmansa. Ja se että biisin tunnelma vielä kaappaa mukaansa omaan maailmansa on jo ainutlaatuista. Taiten hillittyä tunnelmaa ja laulu on oikeasti kaunista!
0   +1 +2
 
10
Fillari 01.12.2009
Fiilistelyksi loistavaa, kitaran aitous ja laulun herkkyys samassa paketissa. Piisiin kaipaisi vielä sellaisen korostetumman kertsin. Slidekitara-osuus hyvänkuuloinen kuten koko piisi.
0   +1 +2
 
9
7StoutClan 08.10.2009
Laulajan ääni voitti heti alusta lähtien puolelleen. Mukavan yksinkertainen ja toimiva kappale, tämä menee kyllä heti soittolistalleni.
0   +1 +2
 
10
Petey_alien 25.11.2008
Do diin. Mä sitten oikeesti pidän sun äänestä. Koittakaa nyt herranjestas saada se levy valmiiksi. Mä pidän tämänkaltaisesta lähestymisestä kappaleissa, synkkää, synkkää ja kuitenkin jonkinlainen toivo kiiltää taustalla. Mä näen silmissäni Irlannin maaseudun ja ne loputtomat peltotilkut. Samaan aikaan vanhahko mies kävelee, kohti lähintä Pubia ja tilaa vapisevalla äänellä Green Spot - nimistä Dublinin lokaalia viskiä, maistaa ensimmäisen savunmaun suussaan ja katsoo kuinka kuura tekee kuvioitaan Public Housen ikkunaan. Samalla miehen silmiin kihoaa kyyneleet ja hän muistaa kuinka hän nuorena poikana marraskuussa näki nummilla kauniin naisen kulkevan hunnussaan kohti rantakalliota ja sen kuoleman syöksyn minkä nainen teki lopuksi.

Ai niin, kappaleesta: Tavallaan mä toivoisin huilua, sitä tinasellaista tähän sovitukseen, kenties luonnollisin paikka olisi tuossa Slide-kitara soolon paikkeilla. Kenties viulun toisin tähän lisäksi mukaan. Tosin tää toimii sen klassisen kympin arvosta jo näinkin. Tarinastahan en ymmärrä mitään, mutta koskas minä.

Antaa tuulen laulaa.
0   +1 +2
 
10
Piru Kange 18.12.2008
No niin, vihdoinkin ehdin kommentoida tätä.

Pidän tästä tunnelmasta oikein paljon. Kitaran näppäily on kaunista ja haikeaa, ja siinä on ihan aitoa irkku-tunnelmaa. Tulee mieleen Dublinissa 3kk sitten kuulluksi tulleet balladit. Puuttuu vain Guinness-pint kourasta. Tai no... mielummin puhtaasti irlantilainen Porter Housen Plain Porter (Guinness on nykyään osittain ulkomaalaisessa omistuksessa).

Teikäläisen ääni on tässä jotenkin "kehittyneempi", kuin noissa aiemmissa. Hyvin sinä niissäkin lauloit, mutta tässä huomaa kypsyyttä ja jalostuneisuutta.

Levyä odotellessa. Katsotaan, kumpi saa pitkäsoiton ensimmäisenä valmiiksi. Meilläkin se on vähän ikuisuusprojekti. Pidetään sitten vaikka yhteinen levynjulkistuskiertue. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta