Churns

Viheria | 25.08.2005 | Ambient
8:51

Maailmanlopun tunnelmia. Runon kirjoitti ja lausui K. Leikola.

9.00   596 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=151466
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

CHURNS
------

-A poem inspired by and written for a song by Mikko Luontama-

the long-awaited silence, it fell at last
and in the dust lay the towers of our past
only one is there left to see
to witness this atrocity
to hear a bidding beneath the crust so vast

a swift benightment this broken planet yearns
rent in the turmoils of planetary churns
to end another unglorious reign
another evolution, lost, in vain
with a dying flame the light of man now burns...

[K. Leikola/2005]

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michikawa 17.10.2005
Jännitteitä ja usvan tuntua on kyllä olemassa käsinkosketeltava määrä. Taustalla suhisevat ja liikkuvat hurinat tuovat pahaa-enteilevää uhkan tuntua ja jotain on kyllä pahasti pielessä tässä maisemassa. Taidokkaasti rakennettu tunnelma pienillä ja yksinkertaisilla elementeillä. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
9
piude_ 01.10.2005
nyt on sellanen kohtalokrapula jota ei pääse pakoon, joten pakko testata tää biisi..

tunnelma on kyllä mahtavan hämärä ja savuinen. tekee vaan mieli vääntää vitusti volumea lisää. eri elementtejä on sopivasti, ja jännite säilyy koko biisin läpi. muutaman kerran säikähti oikein kunnolla. hienoa!

loppu tuli vähän yllättäen, ja jotain rytmillistä elementtiä tuli odoteltua.

kokonaisuudesta tipahtaa ysi.
0   +1 +2
 
9
Rion 28.09.2005
Nämä alut ovat kyllä kerta toisensa jälkeen kohtalaisen pelottavia. Ei oikein tiedä mitähän sieltä on tulossa ja koska pelästyy oikein kunnolla. Täytyy siksi kuunnellakin hieman pienemmällä volyymillä ettei vaan pääse varsi pujahtamaan lahkeesta ulos.

Hetken kuunneltuani alkoi tuo häiriöääni ottamaan jo pikkasen nuppiin, mutta onneksi se sitten hävisi jonnekin tuonpuoleiseen. Kyllä on sitten niin riipaisevan kylmää tunnelmaa tässä että huh. Kun puhe alkoi, otin hieman takapakkia, sen verran pelästyin. :) Tuli jotenkin yllättäen. Hienosti efutettuja pikku kikkoja siellä sun täällä mitkä oikeastaan pitää tämän hengissä. Olisin kyllä kaivannut jonkin sortin tummaa ja matalaa padia tuonne taustalle leijumaan stereokuvan täytteeksi. Nyt hieman, mmm..tyhjän kuuloista. Padeja oli, mutta niitä olisi mahtunut paaaaljon enemmänkin. ;)

Loppua kohden meno oikeastaan parani ja parani. Juuri noiden kikkailujen vuoksi..tuli aivan jonkin kauhuleffan kohtaus mieleen. Mutta mitä helevettiä?! Biisi loppui kuin seinään. Hmm..olisi ehkä kannattanut lopettaa se pelkkään puheeseen..olisi tuntunut ainakin omaan makuuni luontevammalta. Mutta tosiaan, säikäytit jälleen kerran! Rispekt! :)
0   +1 +2
 
9
cal-men 16.09.2005
Äänimaisema toimii jälleen ihan täydellisesti! Kaikki elementit on mukavasti omissa tiloissaan ja omalla ajallaan. Biisin kesto toimii. Jännitystä on enemmän kuin Elm Streetillä konsanaan! Lisää!
0   +1 +2
 
9
heimolainen 01.09.2005
Mainiota meninkiä! Täydellistä musiikkia krapulailtoihin. Pitkästä kestosta huolimatta biisi pysyy kasassa loistavan dynamiikan ansiosta. Hjuva!
0   +1 +2
 
9
Endless 29.08.2005
Kolkkoa, mutta hienovaraista.. Sopivasti hämyä että selkeyttä soundeissa; tietynlaista mielestäni ambientiin kuuluvaa orgaanisuutta unohtamatta. Eloonjääneen kommentointi ääninauhalle kuolleen ympäristön aiheuttamista fiiliksistä-mielikuva välittyy. Toivoton tunnelma säilyy läpi kappaleen. Kyl, tykkäsin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat