Journey everlast

Vigrid | 10.02.2004 | Folk Metal
4:07

Kiitokset kaikille palautteen antajille!

8.71   7044 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Onhan folk metallin saralta tullut paljon tästä huonompaakin matskua... Biisi on hiukan liian pitkä mun makuun, mut musiikki kyl toimi. Sounditkin oli ihan jees. Rock!
0   +1 +2
 
9
Erittäin miellyttävä meininki! Miekat kädessä heiluen sotaan ja rinnassa loimuaa!
+2   +1 +2
 
9
Jepjep! Hyvä biisi, mutta kaipaisi tosiaan jotain akustista melodiaa tuomaan tuota pakanahenkeä enemmän esille. Tuontyyppiset murinat pelittää miun mielestä paremmin tällasessa musiikissa, kuin jos ne olis jotain Bodom tai Dimmu örinää. Hyvä kertosäe!
0   +1 +2
 
8
Huu... miehekästä dm-örinää ja folkkia. Ei huono ratkaisu, mutta tuo rääkyminen ehkä luonnistuu paremmin. Soundit loistavat, ei valittamista.
Kyllä näistä biiseistä fanitus tulee.
0   +1 +2
 
6
Vitutation 23.10.2004
Yleensä ottaen en pidä juurikaan örinä-painoitteisesta folk-metallista. Mutta tässä tapauksessa murina on melko mehukasta. Biisi nojaa melko hyvin melodiseen taustaan. Keskiosassa olis voinut ehkä olla sellainen hieman rauhallisempi tunnelmallinen hengähdystauko. Hieman tulee alkuaikojen Amorphis mieleen. Ennen riffiä alkaa hyvä folk-poljento.
0   +1 +2
 
9
Johetus 02.09.2004
Siaraan hyvän kuulone. Ja örinä taas...kyllä on ihanaa..
0   +1 +2
 
9
Asgardao 26.07.2004
Biisi on pirun hyvä, tosin välisoitto (pieni sooloveto) oli pettymys.. Tän tyylisessä biisissä olisin odottanut pitkää ja moniosaista välisoittoa.. Soitto ja soundit on hyvät, paitsi tuplabasaarissa on jotain outoa.. vasen ei kuulu kunnolla tai jotain.. No ei sillä merkitystä.. En ole tällaisen lauluntyylin ystävä erityisemmin, joten en huomioi sitä arvosanassani joka on 9. Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavia biisejä..
0   +1 +2
 
9
forsyth 30.07.2004
Tykkäsin kyllä. Hyviä melodioita ja kaikkea, mutta soolo ei oikein iskenyt. Johtunee ehkä siitä että en kauhean soolopainotteista musaa kuuntele. Mutta kokokaisuudessaan oikein mukavaa kuunneltavaa. Mieluusti lisää kuulisin..
0   +1 +2
 
9
SpurguX 22.04.2004
Hemmetin hyvä biisi ja hieno soolo.
+2   +1 +2
 
9
Joo amorphiksen aikasempi tulee kyl vahvast mielee ja sit vähä battlelore, mut on täs sitä omaaki! Hmm.. folk metallia? Ehkä sanoitusten osalta, mut muuten mullaki on vähän eri käsitys Folk metallista... no nykyäähä se genre painottuu enemmän (tai kokonaa) sanotusten mukaa! Mut helevetin hienoa musaa poijjaat vääntäny!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2