Alphadelta - Take My Time (Vico Jaeae Remix)

7:01

Tällainen biisi tällä kertaa. Lähdin vähän melodisempaan suuntaan tekemään tätä biisiä. Tarkemmin en osaa sanoa. Perus vico-progea _voksuilla_!

Remiksin tekoon ja levittämiseen on kysytty lupaa se myös saatu alkuperäiseltä artistilta.

9.50   597 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 243976 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
W@RM 25.01.2009
arvostelua samalla ku kuuntelen tätä mestariteosta:

jeesh..alkuun ainakin saadaan tosi hyvän kuuloset kickit. Potkua löytyy:) Kongot taustalla on kivat kans, soi just sopivasti tossa taustalla. Padit on hyvin kans toteutettu, ammattimaisen kuuloista matskua ainakin näin alun perusteella. Tohon lauluun olisi voinut ehkä vähemmänki laittaa reverbiä(tai ehkä se just tuo tunnelman tähän biisuun)? Miksaus ja masterointi on ainakin tässä tehty hienosti. Voisin kuvitella että tämä olisi jollain GermanÜndergroundTranceAlbumilla mukana..erittäin tunnelmallinen, meinaa karvat nousta oikein pystyyn. Vähän tulee fiilis ku kuuntelis faithlessia?(hyvällä tavalla tietenkin) :)

Ehottomasti omassa genressään mikserin parhaimmistoa, aikoihin en näin hieno tulkintaa ole mikserissä kuullutkaan:) 10bongoo ja toivon mukaan tänne tulee tätä lisääkin tulevaisuudessa?

-area51-
0   +1 +2
 
9
StarScape 15.12.2006
Jaeaeta vokaaleilla kuorrutettuna, mielenkiintoista.
Alun padit ovat mukavan pehmeitä ja luovat mysteerisen tunnelman.
Vokaalit on hyvin miksattu, mutta ehkä hitusen turhan hiljaisella, kun tuppaa jäämään paikoittain leadin taakse. Bassossakin olisi saanut ehkä olla hieman enemmän tehoa. Melodiapuolelta tyypillistä Vicoa, joka ei ole ollenkaan huono juttu. Ihan menevä paketti, vaikkei ollutkaan ihan niin tarttuva kuin jotkin aikaisemmat biisisi.
0   +1 +2
 
9
d-cise 12.12.2006
Toimivaa progeilua.... Lähtee himmaillen käyntiin ja voksut kun tulee fiilikset senkun paranee... En keksi mitään pahaa sanottavaa.... Melodia hommeli kruunaa koko homman... voisin kuvitella soittavani settieni alkupuolella vallan mainiosti.... =)
0   +1 +2