Harhaa

vhs | 27.09.2007 | Ballad
2:38

Maalaileva, melankolinen "öisen kaupungin kadut juurruttavat mittakaavahäiriöiden kanssa painivan yksilön omaan kaiuttomaan lokeeroonsa" - tyyppinen kappale.

7.83   719 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jon K.F. 03.10.2007
Aih, anteeksi, mutta nyt toi genre on kyllä pahasti väärälle miehelle tarjottu. Mutta, kokeillaan. Ihan kiva ääni, mutta vähän olisi voinut laulua sorvata parempaan - parissa kohdassa tuntui hieman kankealta. Kitarahan oli nyt mitä oli, ei mitään ihmeellistä. Tuo taustalaulu oli ihan hyvin jamassa ja toi kivaa lisää soundiin. Ja jos en nyt ihan mitään harhoja kuullut tuolla oli taustalla joku kitara efektoituna joka toi hyvin syvyyttä lisää biisiin.
0   +1 +2
 
apache 03.10.2007
Laulajalla on mukavan rentouttava soundi äänessään, biisinä tämä on ehkä kuitenkin hieman mitäänsanomaton. Ehkä sovitusta kannattaisi miettiä vielä hieman tarkemmin.
0   +1 +2
 
8
Joo, sopivan haikeahko balladi, ei liian siirappinen, mutta kuitenkin tästä jää mielestäni puuttumaan se suurin tunne joka olisi tehnyt tästä huomattavasti useimpia balladeja paremman. Kitaralla tulee hienoja juttuja aika ajoin. Tekstikään ei ihan täysillä sytytä, mutta on tämä kuitenkin toimiva kipale ja paatunut hevimieskin kuuntelee ongelmitta.
0   +1 +2
 
zenri 29.09.2007
Vähän taas mennään liian tuttuja polkuja minun makuuni. Sinänsä tämä lajityyppi on niin hankala, kun periaatteessa kitara ja laulu riittää, mutta sitten ne pitäisi molemmat olla ihan timanttisia, että jaksaa kuunnella. Tässä ei oikein ole.
0   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 28.09.2007
Pari hieman erikoista sointuvaihtoa. Tämmöisessä balladimenossa sanat korostuvat, eivätkä ne voi liian hyvät tai kuuntelemaan houkuttelevat koskaan olla. Muutoin ok.
0   +1 +2
 
Lenno 28.09.2007
Erittäin hyvää. Mie tykkään. Tosin aika saman tapainen, mitä tuo toinenkin arvostelemani teidän biisi. Nuo vaihtelevat sävellajit tuo tähän, ööh.. vaihtelua. 8.
0   +1 +2
 
8
Begemot 30.09.2007
Sympaattinen akkarbiisi. Sopivan mittanen. Laulajalla ok ääni tai sopii juuri tähän biisin. Akkareiden soundi olisi ehkä voinut olla snadisti kirkkaampi. Biisin rakenne oli mielenkiintoinen. Tuntu jotenkin siltä että kaikki mitä haluttiin sanoa saatiin julki ja sitten ei lähdetty pitkittämään biisiä, ja se on helvetin oikein.

Kasin arvoinen veto sanoisin.
0   +1 +2
 
Praelude 01.10.2007
Maalailevaa ja melankolista - siinähän tämä biisi olikin jo kiteytettynä. Biisi jotenkin mielenkiintoisesti kasvaa loppua kohti. "Saat olla --- saatat olla"-dualismi on hieno idea, samoin loppupuolella ilmestynä yllättävä sointuvaihdos. Loppu on mukavan iskevä. Jos tähän nyt jotain parannusta kaipaisi, niin vähän melodisempi laulunkulku ei tekisi pahaa..
0   +1 +2
 
Obi2 01.10.2007
Ihanan pehmeät kitarasaundit. Laulu ei oikein vakuuta. Tuntuu, että siitä puuttuisi tunnetta, varsinkin verrattuna lyriikoiden sanomaan. Mukavan pehmeä pläjäys. Ei kuitenkaan sellaista koukkua, että jaksaisi palata uudelleen tämän biisin ääreen.
0   +1 +2
 
let J. 30.09.2007
Tästä tulee oikein leppoisa fiilis, ja sanoista pidän. Niissä on kerrankin (vrt. kommenttiringin yleistaso) pointti ja asia on ilmaistu tyylikkäästi. Voin myös samaistua kertojaan. Soundit ovat mukavan pehmeät ja hyvälaatuiset ja soitto kulkee.

Rakenne kaipaisi vähän lisätäytettä sillä biisi loppuu ikään kuin kesken. Myöskin tarinaa olisi voinut kehitellä pidemmälle, kirjoittaa lisää säkeistöjä. Ne pari outoa sointua olisi mielestäni syytä tarkistaa, eivät toimi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta