While their oppression makes me die

Versus My Reason | 21.04.2009 | Metalcore
3:30

Tällane metalcore biisi. Yks siisti jäbä kuunteli kerran miksatun ja masteroidun version ja lisäs 5 minsas synat siihe päälle.

9.33   1719 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
kiitti kommenteist
0   +1 +2
 
heikki74 26.07.2009
Täysi paska.
0   +1 +2
 
ankkiz 16.05.2009
Aluksi sitä samaa mitä muutkin ovat jo sanoneet:
Kaikkea vähän enempi esille, nyt jäävät toistensa alle ja puuroutuvat, myös tiukempaa soittotatsia kaipaisisi.

Laulu on hyvin ärsyttävä, laulajalla on jatkuva "WaUwAuWauWaU" tai "Wöööööö wöwöwöäääääää wöääääääää + Tsöö tsöö Schöääää" -efekti päällänsä.
Äänensävystä ylipäätänsäkkin tulee vahvasti mieleen Röllin Hirmuisia kertomuksia -elokuvasta tutuksi tullut roskanheittäjien jumaloinnin kohde, "Suuri Roska".
Puhtaammat vokaalit (mitä myspacesta nopeasti vilkaisin) sensijaan olivat jo huomattavasti mielyttävämmät ja ihan ok, munaa tulee mukaan ajan kanssa, jos sen löytyminen tässä tyylisuunnassa on edes tarkoituksellista.

Rumpuihin kaipaisin ehkä vähän enempi ärsykkeitä: kikkailuja ja pikkukoukkuja, heti jaksaa kuunnella pidempään.
Suosittelen myös sitä synistin palkkaamista vakiokokoonpanoon, jos vain suinkun tuttavapiiristä ketään taitavaa kaveria löytyy.
Dreaming im dreamingissa tuntui lopussa olevan taustakitarat epävireessä, oliko tämä tarkoituksellista (jaa-a, missä menee taiteellisuuden raja?) vai kämmi?

Muttajoo, vuosi vasta takana ja nuoria poikia, kyllä tästä ylöspäin päästään
-ja ISOSTI! :)
0   +1 +2
 
IconW 13.05.2009
Hieman on epäselvää tuo laulajan anti. Ja hiukan muukin. Skitat ei nyt ole ihan parhaasta päästä, niistä ei pysty sanomaan oikeen mitään. Ei ainakaan kauheesti ole grittiä niissä (alempia keskitaajuuksia). Liian löysästi soitettu. Tällästä nopeempaa settiä kun soitetaan niin pitää olla erittäin tiukkaa soittoa.
Jotain hyvää. Basari toimii kohtalaisesti, mitä nyt hieman puuroutuu. Synat on osittain ok ja loput sitten no...paskaa 2:40 kohdalla varsinkin.
No se tärkein. Onko biisi hyvä. Paha sanoa, hieman jää irtonaiseksi. Kitarat sahaa tasaisesti ja laulaja rääkyy osittain onnistuneesti, soittain ei niinkään. Tasapaksu on sana joka tulee ensimmäisenä mieleen.
Voi olla että tämä kaikki on kiinni miksauksesta. Kaikki puuroutuu hieman liiankin helposti.
Parasta oli rummut, mitä niistä nyt kuuli. Bassoa ei kuulunut. Nyt tämä kuulostaa kasalta epämääräisiä riffejä/syniä/rääkynöitä, mutta uskon että pienellä parannuiksella saatte kunnon biisejä kasaan. Selkeät linjat ensikerralla!
Oli hieman masentava arvostelu, mutta pitäähän sitä olla rehellinen.

Ei muuta ku tsemppiä miksauksen, nauhottamisen ja ennekaikkea säveltämisen osalle! (Mikäli olet vastuussa näistä. Jos et niin välitä terveiset. :) )
0   +1 +2
 
9
Frozenb 26.04.2009
Moro. Sehän kuullosti ihan siistiltä, vokalistilla oli kiva soundi mä diggasin. Biisin kulku kuullosti järkevältä ja riffit oli hyviä. Soundit olis voinnu olla paremmat vaikka ei soundit aina kaikkee merkkaa mutta mielestäni biisi ansaitsisi paremmat soundit. Lisää vaan ulos! =)
0   +1 +2
 
9
graineband 22.04.2009
Hyvää menoahan tässä on. Potentiaali löytyy sekä myös hyviä ideoita.

En tykkää yleensä jauhaa soundeista, mutta tässä yhteydessä on pakko sanoa että paremmilla soundeilla biisi toimisi paremmin. Nyt äänimaailma jää hieman puuroiseksi ja instrumentit eivät erotu aina toisistaan. Johtunee varmasti siitä että syntikat lisättiin jälkikäteen. Laulut kärsivät eniten - jäävät hieman taustalle. Mutta sellasta tapahtuu.

Toimiva biisi kuitenkin. Kiinnittäisin jatkossa vielä enemmän huomiota dynamiikkaan. Yllättävän hyvin se on nytkin tiedostettu - ei ole sellanen "yhtä pötköä" biisi.
0   +1 +2
 
9
Gitara Uggeli 23.04.2009
tässähä on iha kivat saundit ja hyvin soittoki menee... lauluki aikas hyvää jote iso plussa siitä. kappale on aika mallikas, että lisää vaa tämmöstä tänne
0   +1 +2