Verinen Perkele

Verinen Perkele | 03.02.2003 | Love Metal
1:31

verisen perkeleen ensimmäinen biisi, sanoma pääsi jotenkin hukkumaan mutta sanoma on hyvä! täysin inspiraato pohjalta koko biisi.

6.50   581 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MrBungle 10.02.2003
no johan on perkele, tunkkasta touhua. Törkeää musiikkia sen takia se ansaitsee pisteitä.
0   +1 +2
 
4
PerVer 05.02.2003
aika tarkasti olet killi oivaltanut kappaleen sisällön, sen toteutus on täysin mielivaltainen johtuen siitä että äänitys aloitettiin soittamalla jotain ruommuilla. kaikki on purkitettu kerta vedolla, samalla säveltäen ja sanoittaen, kappaleet on huonoja mutta niin se on tarkoituskin.
pääasia että miehet viihtyy.
annoit muuten liian hyvät pisteet kaikille biiseille.
KIITOS kuitenkin.
0   +1 +2
 
4
Nyhde 04.02.2003
Alun /tavattoman hauskat/ ylipitchatut höpötykset olivat aavistuksen verran turhia ja olisi varmaankin henkilökohtaisesti jättänyt ne pois kappaletta pilaamasta. Karmea äänenlaatu pistää myös nopeasti korvaan. Äänipuoli on miksattu aivan karmeaksi mössöksi, eikä minkäänlaista kontrastia ole päässyt syntymään. Meininki on lisäksi hieman liian kevyttä tällaiseen metallimusiikkiin sopiakseen. Rakennepuolella ei ollut oikein mitään ideaa, vaan kappale eteni lähes mielivaltaisesti. Kannattaa varmaan seuraavissa kappaleissa panostaa miksaukseen, masterointiin ja yleisilmeeseen, sillä tällaisenaan tämä ei oikein putoa. Toivottavasti seuraavissa biiseissänne meininkiä on jo enemmän.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat