Shimmer (Original Mix)

veezay | 18.11.2005 | Melodic Trance
8:23

vuoden vanha kipale joka tuli valmiiks. hurraa. melko simppeli leijailu, jonka kuuntelussa matalalle yltävä subbari on kiva asia. (ei sisällä dj-aloituksia eikä -lopetuksia, wtf !!!!111)

9.00   4972 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
lisko` 31.12.2012
Absolutely beautiful.
0   +1 +2
 
10
MC SMJ 23.02.2010
Tää ny on tällänen... VITUN hyvä biisi. tää saatana pesee jokasen cordis projektin biisin ihan pystyyn!!!! Vittu.
-BHC
0   +1 +2
 
4
oussy 03.10.2006
hyvää psykee
0   +1 +2
 
9
flaa 07.05.2006
Henk. koht. oisin toivonu, et toi tip-tipi-tip-tip-tipit-tip-tip -melodia ois alkanu puolta iskua/tikkiä aiemmin, jottei se osuis tahdin alkuun sillä ylimmällä nuotilla. Kun se biitti sit tuli mukaan niin petyin ku se korkein nuotti oli just siinä tahdin ensimmäisen iskun päällä. No, makuasioita kai. Tää on ehkä vähän puuromainen miljoonalla sahalla mut se ei haittaa ja tää maistuu kuin täyteläinen pralinétäytteinen maitosuklaakonvehti. Täysin pätevää trancea!
0   +1 +2
 
8
Jan C 29.12.2005
Simppeli leijailu, kuten infossakin on mainostettu. Ilman subbaria en saanut ehkä kaikkea biisistä irti. Kaikinpuolin kuitenkin leijailufiilistelyyn kelpo kamaa. Taisto Projektin kanssa olen eri mieltä, nimittäin stereokuva saa olla laaja ja nimenomaan pitääkin olla laaja tällaisessa genressä. Kivasti oli omaperäisyyttäkin reilu viiden minsan jälkeen kuuluvassa melodialurituksessa. Se tuntui kuin olisi inspis päästetty valloilleen. Hjuva! :)
0   +1 +2
 
10
dizz 21.12.2005
tää rikko mun subbarin :D :D :D
0   +1 +2
 
7
Laihanen 21.11.2005
Alku lupaa jotain suurta ja massiivista. Alku olisi ehkä kaivannut hieman jotain hi-stringejä tai voxipadeja jotta ei olisi toistanut itseään liikaa. Miksaus on hieman puuroinen ja tumma eikä soundit alun leijailun jälkeen enää vakuuta. Loppupuolella tuleva leadimelodia on aika hauska, soundi olisi tosin voinut olla hieman räkäisempi :) Kappaleen rakenne on mielestäni hieman outo.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 20.11.2005
Alun padi mukavaa kuultavaa, sopivasti löytyy tehoja alapäästä. Ehkä tuo alun padi soi kuitenkin vähän turhan kauan yksin. No, pitkä leadinostatus tuo kuitenkin kiinnostavuutta lisää muuten rauhalliseen tunnelmointiin. Rummut lähtee hyvin liikkeelle, basari ei oikein jaksa innostaa ja muutenkin tehoa uupuu pienen tunkkaisuuden lisäksi. Muuten mukavan kuuloista groovia rumpupuolella, kuitenkin ehkä liiankin perusmenolla varustettuna. Padin soundi on kyllä yksi parhaista mitä olen kuullut, kun sitä tuossa alussa sai fiilistellä niin tuntuu että muut soundit melodiaosastolla ovat asteen verran heikompia. No, kokonaisuus ihan toimivaa laatua kuitenkin, ja ulinasoundi tuo mukavan lisän tunnelmaan. Hienoja efektejä kehissä, esim. laskeutumiskohdissa. Rakenteeltaan toimii, mutta alku tosiaan vähän turhan pitkää tunnelmointia. Hieno biisi kaiken kaikkiaan, jossa on sitä "ei-kulutettua" melodiaakin mukana. Kaiken kruunaa ehdottomasti hieno padin soundi. Miksaus hiukan tunkkainen, mutta muuten toimii, hyvä!
0   +1 +2
 
DjLime 20.11.2005
Vähän liikaa pelaa noiden string/pad soundien kulun varaan ja siksi alkaa pitkästyttää jo vähän jälkeen puolen välin. Kovassa jumitustilassa tämä voisi toimia. Voisi paremmin toimia muuna kuin trancena, esim hitaampana chill outtina tämä voisi mennä paremmin toisen rytmin kera.
0   +1 +2
 
8
Lumonia 19.11.2005
Alun padin sisääntulo ei ole ollenkaan huonompi juttu, myöskään tiskijukan kannalta. Tämä olisikin alun perusteella mainio intro -kappale miksaukselle. Olen Larizzan kanssa eri mieltä pitkästä alusta, sillä minusta se rakentuu oikein oivallisesti, hitusen kerrallaan. Padin kasvu on mainio ja syvistä soundeista saa hyvillä kaiuttmillakin jo paljon irti. Näppäily, joka nousee filteristä pois tuo kivasti terävyyttä, muuten niin leijuvaan äänimaisemaan.

Biittiin lähdetään kivasti repäisten liikkeelle, joka olisi taas miksauksessa mainio juttu. Saisi ihmiset tiukasti tanssimaan rauhallisen alun jälkeen. :) Kick kuitenkin hukkuu armotta muiden massiivisten soundien alle. Napsu ei juurikaan kuulu kirkkaiden sahojen yli. Sama juttu käy crash -iskujen kanssa, jotka tahtovat muokkautua yhdeksi massaksi.

Suvantoon laskeutuminen on taas oikein kiva, jossa kuuntelijaa hieman huijataan. Meinataan liikkeellelähtöä, mutta laskeudutaankin takaisin tähtisumun keskelle leijumaan. :) Leadin tullessa sisään tunnelma kyllä lopahtaa... Melodiakulku ei toimi ollenkaan, ainakaan allekirjoittaneelle. Tulee hieman tilu-lilu fiilis. Soundi itsessään on hyvä, mutta linja menee kyllä imeläksi.

Kliimaksiin päästyään tulee taas yksi syna mukaan, joka voisi olla enemmän esillä. Vinku-liidi ei kyllä toimi biisin ollessa käynnissäkään. Tosin vinku-soundi on kyllä varsin vaikeakäyttöinen tietyissä tapauksissa joten propsit uskalluksesta. :) Yleisesti ottaen biisin kulku kliimaksissa heittelehtii hieman liikaa ja on vaikea ottaa kiinni mistään.

Biisissä on paljon hyvää, mutta se sortuu oikeastaan tuohon leadiin. Ei niinkään sen soundiin, vaan lähinnä linjaan ja lopulta sen yhteistyöhön mm. basson kanssa. Soundivalinnat ovat kyllä kauttaaltaan todella mallikkaat ja miksaus pysyy kasassa kickiä lukuunottamatta mainiosti. Tukkoinen biisi ei todellakaan ole! Tässä oma mielipiteeni. Toivottavasti se oli rakentavasti muotoiltu. :)

Kiitos!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2