Varasto Comero - I Need You (ver. 2.0)

Varasto Comero | 21.11.2002 | Deep House
8:50

I need you:sta uusi versio, monipuolisemmat biitit ja melodiat.

suosittelen deepimmän housen ystäville.

9.43   1718 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=10944
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
bze 07.10.2003
Groovy baby yeah! Wah-kitaraa jäin kaipaamaan mutta jotenkin tässä on enemmän tuota mystistä vetovoimaa. Jotain pientä maustetta puuttuu mutta pistetaulukossa silti lähempänä kymppiä kuin ysiä.
0   +1 +2
 
10
oisto 18.03.2003
Noniin pakkohan tätäkin oli sitten tulla arvostelemaan kun olen tästä niin pitkään tykännyt :). Mielestäni laadukkain deephouse biisi mitä olen mikserissä tähän mennessä kuullut. Saundit ovat todella loistavat ja tuo biitti on suorastaan nerokkaan yksinkertainen. Ensimmäistä kertaa kun tämän kuulin niin iski kyllä todella lujaa. Kaikki vain tuntuu toimivan. Ja nuo vingutukset kuulostavat ainakin minun korvaani todella hyvältä. Ei tarvinnut epäillä hetkeäkään etteikö tästä kymppiä tippuisi. Loistava.
0   +1 +2
 
9
tweeek 15.01.2003
Tää on kiwa :)
0   +1 +2
 
10
MfLI 03.12.2002
Annoin ensin 9 ja sitten nostin 10:iin... Tässä toisto toimii "Another Dimensioniin" verrattuna. Ehkä johtuu tästä deep tyylin vaikutuksesta... Asiaa:)
0   +1 +2
 
10
MVart.fi 26.11.2002
Kesäinen. Pidän biitin persoonallisesta rikkonaisuudesta ja pomppuilusta. Erittäin tanssittava ja hyväntuulinen. Tuota..hmm..tässä on kaikki kohdallaan! Ah, noi vokaalit ja vinkunat kaikki sointuu keskenään. Mitä toi vokalisti muuten sanoo? "I need you"? Eipä se olennaista.
0   +1 +2
 
Nyhde 21.11.2002
Alku lähtee mielestäni tosi viekkaalla beatilla liikkeelle, kiinnostus herää sen verran, että biisiin pääsee sisälle. Takamus lähtee poukkoilemaan tuolilla snaren tullessa mukaan. Alkuperäistä en ole kuullut, mutta nuo padisoundit lämmittivät sydäntäin luomalla oikein syvän, omalaatuisen tunnelman. Kappale kulkee omalla painollaan todella jännittävästi, mutta jotenkin säikähdin tuota neljännen minuutin loppupuolella tulevaa vinkunaa. Kai se tähän sopii, mutta tunnelma olisi voinut pysyä hieman kevyempänä ilman sitä. En sitten tiedä, elementtejä olisi silloin jäänyt kaipaamaan enemmänkin. Kappale kyllä toimii, mutta ei ehkä ihan täysillä tuon vinkuleadin takia. Kyllä taidan silti ladata tämän kovolle.. sen verran hyvä tunnelma tässä on.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta