Vesieste

Vapaat Kädet | 18.05.2008 | Suomirock
3:57

Levyltä Retro.

8.92   2575 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tinkev 22.02.2012
Hywä meininki. Vesieste kielikuvana toimii vallan mainiosti. Kulmikas meininki toimii erinomaisesti tässä biisissä. Ja itseluottamusta ainakin laulun minällä riittää. Toimiva kokonaisuus. Kivasti jää kertsi pyörimään päähän. Hywä!
0   +1 +2
 
8
Koivulahti 22.04.2009
Tää on paras biisi näistä. Varsinkin kertsi. Sävellajin nosto sen kohdalla sais tän kyllä kuulostamaan huomattavasti mageemmalta. Loppuörinä ei oikein tue biisin yleistynnelmaa.
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 17.06.2008
Todentotta....Bändihän jyrää vallan toisella levelillä verrattuna edelliseen Alasti EP:hen.
Varsinkin Michkan liittyminen poppooseen on varsin makee veto.
Suomi-rock scene saanee tästä bändistä vielä järeän kulmakiven jo ennestään järeään rakennustarvike valikoimaansa.
Joo...Kyllä se Hanhiniemi sieltä paistaa noinniinkuin laulutapaa ajatellen, mutta lisää jallua vaan.......Ja enempi Lemmyä kehiin:)
Kulmikas riffi tekee tehtävänsä isolla vaihteella....Jees runttausta!!!(Tulee Rollarit psykoosissa mieleen.)
Kuuntelin biisin koleen kertaan tätä kirjoittaessani.Pikkuhiljaa alkaa mennä kertsi selkäytimeeni.
Lyriikat toimivat tälläkinerää mainosti.
Tykkään Jasun maailmankuvasta...Se on niin sopivan maanläheinen.Juuri näin.
Äänitykseen ja tuotantoon on paneuduttu,sen kuulen oitis.
Huomaan myös soiton tiukentuneen viime kerrasta.Vuodet tekevät tehtävänsä.Tatsi saa arvokkaan kelohonkamaisen jyhkeyden,minkä turvin on hianoo tykittää musaa kuulijoille.
0   +1 +2
 
9
SweetSleep 24.05.2008
levy tänne ja sassiin!
0   +1 +2
 
8
Drako 23.05.2008
Ensinäkin: kuulostaa aivan hemmetin hyvältä. Soundimaailma, lauluääni (oikea suomirock), sovitus, äänikanavien käyttö ja jopa soolo. Niin, ja lisäksi teillä näyttää olevan kokemusta! Inhoan nuoria pojan knoppeja jotka yrittävät valloittaa maailman. Helvettiin sellaiset, saamarit. Mutta, onko tässä muttia? Haluan kyllä kuulla lisää, mutta kuitenkaan en innostunut tarpeeksi. Tai noin, en kyllä pidä suomirockista, joten meni ohi kohderyhmän tämä, siis. Teidän täytyy saada kuuluvuutta, enkä tiedä riittävätkö Mikseri tai Myspace siihen. Netti on pullollaan erilaista ja niin erilaista musiikkia, että suomirock tuntuu jäävän jalkoihin netissä. Levy-yhtiöihin vain! Liekö se ratkaisu, en tiedä.

Mutta kuulosti hyvältä, kaikki ainekset menestymiseen on olemassa. Mutta millaiseen menestymiseen - sitä en uskalla arvailla.

Kauheaa lässytystä, sori!
0   +1 +2
 
9
Syyhypunkki 21.05.2008
Tuolta maksalaatikosta löytykin hyvää musaa. Tykkäsin tosta "nykivästä" kitarasta ja biisi oli muutenkin hieno. Tuli muuten laulajan äänestä Pauli Hanhiniemi mieleen vahvasti.
Ja se ei oo huono juttu=) Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
steppänä 28.05.2008
no joo tuli ihan mieleen kolmas nainen,saundeiltakin,ja tais laulaa pauli, toimii varmaan keikoilla aika makeesti,hieno veto
0   +1 +2
 
10
Kiefran 07.06.2008
Pauli Hanhiniemi on valunut pois otteena talonkirjasta ja sanoma tulittaa vasten suomalaista miestä. 'jos vielä olisi näytettäisiin elämän tarkoitus niin tässä sitä olisi. vitun hienot sanat ja annan niistä kympin...
0   +1 +2
 
9
Animal 09.06.2008
Jees! Mut tää on selkeesti livebiisi, pystyn jo kuvittelemaan mukana hoilaavan keikkayleisön, jotenkin soundimaailma ja sovitus olivat niin liveä, että rupesin funtsimaan mahtaako tää päästä levyllä oikein koskaan oikeuksiinsa. Kilautan tälle ysin, jos kuulisin keikalla antaisin varmasti kympin eteenkin siitä solistin loppurevityksestä :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta