Millionaire

vanhat ehjät | 22.02.2008 | Indie
2:54

olipa kerran ylimääränen rumpuraita ja 4 tuntia studioaikaa. sitte edellisenä iltana tullu talent finland mis oli ihme venkoileva hintahtava tanssijapoika, joka oli kaiken lisäks kotosin syvimmältä pohjanmaalta, mistä tuli hassu mielleyhtymä puukkojunkkarien heterokylästä mis on yks tanssiva mies trikoissa joka nukkuu pitsilakanoissa ja leikkii tyttöjen leikkejä, ja sitte siit tulee kumminkin sen käpykylän ainoa miljonääri. kaikki tämä matkien levellers- yhtyeen happy birthday revolution- hitin äänimaailmaa. henkka.

9.75   355 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

apache 06.05.2008
Beatles tuli mieleen :) . Jotenkin kaikessa rentoudessaan tämä oli mainio pala, jota ei oltu turhaa venytetty liian pitkäksi.
0   +1 +2
 
9
rleinone 05.05.2008
Tämä odotti ylitykset aivan täysin. Kertsi on melko lailla aika huippu.
Bassolla sooloilu laulun ollessa taustalla ei ole maailman eniten käytetty kikka, toimii kyllä.
Kaikessa kotikutoisuudessaan aivan mainio esitys.
0   +1 +2
 
10
((((-!-)))) 07.05.2008
Kovin Beatle-alku.. Hitto, koko biisi on ihan Beatlesia. Jos tämä jatkuu, niin se on varma kymppi. Todella hyvän kuuloista settiä. Juu.. Juu.. Kyllä. Aika loistava se on, on se. Hianoa.
0   +1 +2
 
kake1962 22.04.2008
John Lennon elää sittenkin! Ehkäpä vähän liikaakin itse maestron omalta levyltä kuulostava biisi... Kuunneltava, mutta ei anna oikeastaan mitään uutta eikä sellaisia viboja mitä odottaisi...
0   +1 +2
 
lovefactory 22.04.2008
Beatlesta Mikserissä, eiku tää onki jotai muuta. Soundit ovat hauskan retrot ja efektejä on käytetty mielenkiintoisesti. Soittopuolikin on kunnossa. Biisi vain ei vielä yhdellä kuuntelulla juuri avautunut ja ei tämä nyt oikein omaa suosikkigenreäkään edusta. Hyvää työtä teiltä kuitenkin.
0   +1 +2
 
raiwoband 28.04.2008
Hieman liian kirkas äänimaisema makuuni, alapää melko vähissä. Biisissä ei kyllä sinällään muuten mitään vikaa ole. Omaperäisistä vokaaleista peukalo ylöspäin myös.
0   +1 +2
 
Kallemania 20.04.2008
Tämä oli ilmeisesti tarkotuksella jotenki retrohenkinen ( tai emmä tiä). En oikein nyt tykänny tuosta laulusta, ehkä vähän liikaa muokatun kuulonen. Mukavan lyhyt tämä ainakin oli.
0   +1 +2
 
10
Begemot 29.04.2008
Geah, yksi mikserin ykkösbändeistä. Nyt on löydetty niin siisti Lennon-soundi, ettei voi kun ihmetellä, vau! Tuotannosta irtoaa heti kymppi. Heh, hauskoja oli lukea muiden kommentteja, samoja vaikutelmia. Beatles soundi on ehkä maailman kuuluisin, mutta toisaalta aika haastava toteuttaa, varsinkin stemmoja osalta. Tässä siinä on onnistuttu. Sano vissiin aina kun kuulen uuden biisinne, että tämä on paras tähän mennessä, mutta taas kyseinen lause vaan tulee mieleen.

Pakko imuttaa tää lähempään kuunteluun.
0   +1 +2
 
Black Dog 18.04.2008
John Lennon piano aloittaa kappaleen ja kappas..sieltä liukuu niin Johnmainen ääni...niin John-vaikutteisessa biisissä. Toisen kanavan kuorot tuovat mieleen Paulin ja Georgen. Eli vahvat vaikutteet...MUTTA tälläistä kuulee harvoin ja näin tyyliuskollisesti tehtynä ja esikuvia vahvasti kunnioittaen.
Tämä kuulostaa todella hyvältä!
0   +1 +2
 
10
Mitä mitä, John Lennon elää?. Vain The Beatles-kuulostaa enemmän The Beatlesiltä kuin te. Todella piristävä ja hieno, autenttisen retro äänimaailma.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat