Hangover

vanhat ehjät | 19.01.2009 | Indie
3:12

Kokeellisempaa kenties vaihteeksi. Aluksi tutkielma reggae kompin ja kahden improvisoidun sähkökitaran yhdistelmästä kypsytettynä yksinkertaisella stemmateemalla. Väliosassa nailonkielistä alhabraa arvalla valituilla soinnuilla. Kertosäe piano-basso-mellotroni-stemmat perussettiä. sanoituksen kokonaisuus säkeistöissä melko improvisoitu ja vastaa älysisällöltään peruskovaa krapulaa. kertosäe kertoo seuraavan humalan avoisuudesta, joskin myös harrastukseen liittyvistä morkkiksista. Hauskaa oli tehdessä. ja ai niin, mellotronimies joi taas liikaa red bullia.

8.42   3804 kuuntelua

Kappaleen sanat

hang over (brazier/rae)

you dont know where to go you dont do what you should
you wont do anything that it wont do to you
what you wouldnt do to not do it

you never gonna lift your lid off
you never gonna let it out

pictures around your eyes when
everything seems surreal
windows are open for your
soul to soften some steel

no no no no no no
no no no no no no no no no
no no

you never gonna lift your lid off
you never gonna let it out
you never gonna lift your lid off
you never gonna let it out
when you gonna lift your lid off
when you gonna let it out

pictures around your eyes when
everything seems so real
windows are open for your
soul to soften some steel

well, when was the last time that you
let your spine crack to bits?
well, when was the last time that you
let your spine crack to bits?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jounikka 02.04.2009
Kokeellisuus oli kyllä omaa luokkaansa. Komppi oli kiva ja sähkökitarakin, stemmatkin sujui.
0   +1 +2
 
9
Fillari 01.04.2009
ei oo mun genre, mutta diggaan, menisi hyvin jossain klubikeikalla. Piisi paranee tuo 50 - 65 sekunnin paikkeilla oleva vaihdos on hauska.
0   +1 +2
 
9
Embio 23.03.2009
Makeet laulustemmat. Akustisen soundi aina lämmittää. Tunnelmallista ja hyvää soitantaa. "No" lausahdukset ei oikein jotenki istunut...
0   +1 +2
 
9
Holic 22.03.2009
Rentoilua. Laulaja ainakin on rento, ehkä rennoin koko sakista. Hienot taustat on kipaleessa ja soittokin toimii. Vähän tästä tulee Beatles mieleen, eikai nyt sentään... Kyllä tästä juu hiukan tulee. Paitsi nuo NO,NO,NO,NO,nO hoilaukset meinaavat saada oksentamaan, eikä Beatles ole silloin lähelläkään. Kertsin alku on varmaan tahallaan vedetty hieman haparoiden, jotta saadaan kiinnostavuutta kipaleeseen. Lopussa oli kuitenkin kaiken pelastavaa lintujen laulua... Tästäkin krapulasta siis selvitty.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Kertosäe oli tosiaan ainoa "normaali" osio kappaleessa. Mutta se on hyvä niin, se pitää liian kokeellisuuden kurissa ja välissä pääsee nauttimaan mitä oudoimmista mielenaloista. Tuntuu tosiaan siltä että leijuisin jossain utuisessa ghost townissa, jossa ei ole sielun sielua. Rumpali teki hyvää työtä, tyäskentely lautasten kanssa on ihalitavaa.
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Kertosäe oli mukavasti hieman Beatles-vivahteinen. Mukavaa svengailua ja stemmatyöskentelyä. Lopun linnunlaulut olivat aika synteettisiä mutta ajoivat tarkoituksensa. Tulee aivan kesä mieleen tästä kappaleesta.
0   +1 +2
 
rleinone 16.03.2009
Sanat kokeellisuus ja improvisointi biisin esittelyssä laittaa hälytyskellot vähintään valmiustilaan. Tässä tapauksessa osin turhaan.
Kokeellinen tämä todella on, välillä ehkä itsetarkoituksellisesti mutta pääasiassa osat natsaavat ihan mukavasti keskenään. Stemmat ovat mainioita, ja tekijän työstään nauttiminen antaa toki aina lisäpontta arviointiin.
0   +1 +2
 
Mukelo 14.03.2009
Tykkäsin eritoten tuossa 1:30 tienoilla olevasta "soljuvasta" laulusta. Muutenkin hyvä biisi, vaihdokset ehkä vähän outoja tässä biisissä kun ei niitä osannut odottaa; kun tiettyyn fiilikseen pääsi, muuttui se liian radikaalisti (tilapäisesti, mutta kuitenkin).
0   +1 +2
 
9
Olppa 07.03.2009
Oikein hauskan kuuloinen biisi! Tykkään erityisesti laulusta, sekä biisin vaihtelevuudesta. Persoonallinen biisi. Kertsi on hyväntuulinen. :)
0   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 04.03.2009
Edellinen biisi k-ringissä oli Tädään 'Hangover Sympathy?' nyt tuli lisää krapulaisia muusikoita. Välillä kuulostaa stemmalaulut beatlesilta. jännä homma se. Äh. voi vittu, en nyt osaa paljoa tämmösestä sanoa, vähän eri maailmasta. No voi sitä aina mukaviakin jutustella 3 minuuttia sen sijaan, mikäs tässä kuunnellessa näin lepposaa lätkytystä. Kesällä oli puistossa tapahtuma jossa oli tän tapasia bändejä. tyypit oli tehnyt pahvista semmosen ison kyltin rinteeseen, vähän hollywoodtyyliin. Siinä luki tapahtuman nimi. No helvetti, mentiin kuuntelemaan tapahtumaa siihen kyltin taakse. täystamineissa, mustaa, niittejä, pvckorsetteja, korpin näköisiä naisia ja ukkoja, tukat pystyssä. Sielä vedettiin viinaa kuumana kesäiltana, ja totesin että tämä on ainut tapa, tilanne ja ulottuvuus jolloin ymmärrän tämmöstä musaa. hyvä pojat, hieno piisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5