Path of Life

Vanhaaa Tavaraaa | 10.04.2007 | Chill Out
5:52

Pitkästä aikaa biisi, jonka tekemisessä tunnen onnistuneeni ihan hyvin.

Biisistä löytyy vaikutteita useista eri elektronisen musiikin genreistä, joten genremääritelmä tuskin natsaa aivan täysin. Jos joku tietää tyylilajin paremmin, tai muuten haluaa antaa asiallista palautetta, niin antaa tulla vain.

9.29   786 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 19.06.2007
Aika mielenkiintosen kuulonen alkulämmittely. Toi padin atacki on siinä mielestäni aika raju, olis voinu vähän loiventaa ehkäpä. Rumpukompit on hyvällä mallilla, mutta ehkä vähän turhan pinnassa noi haitsut. Puhtaita soundeja ainakin sillä osastolla. Aika tasasta leijailua tää on ja taustamusaks sopis ihan hyvin vaikka tv-peleihin. Hämäräperäiset spiikit sopivat hyvin mukaan tuohon keskiosuuteen. Jätkä o puhunu vähä puolaa siihen. :P Olinkin jo aivan varma että tähän ei mitään liidaavampaa melodiaa edes vedetä mukaan mutta tulihan siellä 4 minuutin jälkeen ihan mukavaa melodiakuljettelua. Toimii mun mielestä näppärästi tuo. Mukava biisihän tämä. :)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 16.06.2007
Mukavan rauhallinen meininki tässä biisissä. Rumpukomppi on oikein onnistunut ja soundit kaikinpuolin kunnossa. Hyvin tuotettua chillailua.

Sori, vähän laimea kommentti. on vähän apea ja väsynyt fiilinki..
0   +1 +2
 
10
_whisper 13.06.2007
NII JUST
Täydellinen. Lähtee ihkusti käyntii kans <3
0   +1 +2
 
9
gerana 20.04.2007
Hieno alku. Tunnelmalliset rytmit ja oikein puhtaat miksaukset. Ihana nimi tällä biisillä joka sopii loistavasti :) Tykkäsin erityisesti tuosta 01:54 kohdalla alkavasta saundista. mukavaa vaihtelua.

Hyvä kokonaisuus kaikenkaikkiaan. :) kuuntelen mielelläni uudelleen ja uudelleen.
0   +1 +2
 
JamesMercy 11.04.2007
Vähän Björkmäisesti lähti käyntiin, mukavaa. Jousissa on ehkä vähän turhan massiivinen ote makuuni ja soundikin ehkä jotenkin turhan perus-. Muiden elementtien kasvaessa siihen mukaan toimii jo huomattavasti paremmin. Filsukikkailuilla siihen on tullut myös kivaa eloa. Puhallinjutut toimivat mainiosti, enemmänkin voisivat sooloilla. Mainion kuulas Rinneradio-fiilis tulee kuitenkin välittömästi. Rummut kompittelevat vallan mukavasti, vaikka välillä voisikin looppeja vähän rikkoa. Kovin tasaisesti kulki nyt eteenpäin. Sama koskee jossain määrin melodioitakin, lievä töksähtelyn tunne vaivasi niissä. Kitara on mukavan pienimuotoinen lisä, ehkä vähän rosoisuutta olisi voinut siihen lisätä. Piano toimii mukavasti. Rakenne olisi myös kaivannut jonkin verran rikkomista, nyt se koostui vain enemmän tai vähemmän päällekkäin menevistä loopeista - vähän nyt korostetusti kuvaillen, mutta kumminkin.

Aineksia on kuitenkin vaikka mihin, ja nämä nyt olivat vain jo lähestulkoon kauneusvirheitä. Genreksi laittaisin ehkä ennemmin chilloutin tai electronicin, mitään hirmuisen iideeämmää tässä ei oikein ollut - ehkä astetta kierommat rummut muuten orgaanisia elementtejä koristamassa.

Hyvä kappale, ei siinä mitään. Mielelläni kuuntelin muutamaankin otteeseen.
0   +1 +2
 
9
Chillkix 11.04.2007
Joo, erikoinen melodia kyllä, en oikein tiedä vielä jos se on liian erikoinen. Voisin kuvitella että tämä biisi maistuu oikein hyvältä jos kuuntelen sen läpi muutaman kerran. Hihatit ovat vähän terävät mun mielestä... Piano plink-plink on mukavan kuuloinen. 4:04 alkava osa on paras minun mielestäni. Joo, kiva biisi tämä on... Aika surullinen mutta hyvä. Najs!
0   +1 +2
 
10
LBD_Art 11.02.2008
Erityisen hyvä biisi tämä. Todella tunnelmallinen. Hyvä idea laittaa myös puhetta, jota on scratsätty tai jotain. Pianoa lisää settiin tai no se vähäinenkin mitä oli kyllä sopi tähän. loistavasti miksattu, kokonaisuus jees. Kyllä tästä kybä irtoaa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta