Ariel

5:32

Pienen hiljaiselon jälkeen syntyi jotain uutta.

8.33   361 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_whisper 19.01.2009
Jaa-a ekana kyllä tulee mieleen Nightwish ku kuuntelee ensimmäiset 2s :) Pianon pimputus on kaunista ja basso tulee kauniisti esiin, mut vois kumminki hieman hienosäätää paremmaks? :O
Jälleen kerran onnistunut teos Juhalta, nostan hattua hänelle! :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 11.07.2008
Piano kuulostaa mukavalta tuossa alkuosuudella ja muutenkin menoa tuntuisi olevan, basso vaan möyryää vähän liikaa ja peittää mm. basarin alleen. Räkäsen leadin olisi voinut vaihtaa tuosta superwave p8:sta johonkin muuhun.

Muuten ihan menevää biisiä tässä tarjoillaan, mutta muutamat soundivalinnat ja miksaus olisivat kaivanneet vielä parannusta. Perushyvä kappale, mihin törmää täällä mikseri.netissä usein. Siitä kasi.
0   +1 +2
 
-Juha- 22.05.2008
Joo.. tää biisi meni tosi tukkoon ja oli tätä tehdessä vielä paskat usb kuulokkeet jotka kohisi, varsinkin kirkkaiden soundien kohdalla , ja integroitu äänikortti, joka aiheutti tuhottomasti rätinää biisiä tehdessä :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.05.2008
Todella hienoja soundeja tässäkin. Alku kuulostaa hiton hienolta... varsinkin tuo bassline lupaa hyvää... Hiton hieno startti. Tosin arpin astuessa meno hiukan puuroutuu... Ehkä basso ja arppi on liian leveällä (ja taajuuksiltaan aika samoja alueita löytyy)? Jotenkin kuulostaa vain tukkoiselta alapäistä. Ehkäpä chorustakin on laitettu liikaa. En ole tuosta kuitenkaan aivan varma.

Rumpukompeissa on selvästi myös kyllä tapahtunut kehitystä aijempaan. Tuo napakka cläppi miellyttää itseäni todella paljon. Tollainen läiske saa kyllä tahtijalankin toimimaan ;) Rytmipuolessa ei todellakaan ole mitään valitettavaa.

Ehkä miksauksessa nuo leadit ja basslinet vievät liikaa tilaa... ääniskaalaa pitäisi saada enemmen erilleen toisistaan, jotta ne erottuisi paremmin... ylätaajuudet ovat hitusen piilossa noiden muiden soundien alla.

Idealtaan ja rakenteeltaan oikein hieno trancetus. Pidin tästä kyllä kovasti. Pieniä ongelmia miksauksessa, mutta ei se nyt suuremmin haittaa. Hienosäätöä vain :)
0   +1 +2
 
9
huih 23.02.2008
Mainiota kamaa! Melodia kunnossa (kuulostaa vaan vähän Nightwishin "Nemo"- biisin alotukselta...) ja soundit tasapainoset. Lisää tätä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta