Saatanankirkollisvero

Van Dell | 03.11.2004 | Pop-Metal
3:04

Uskonnollisprovokatiivista metallimusiikkia seuraavalla kokoonpanolla: Itse - voc, gtr, bass, dr, sävellys(/osittain sanoitus), äänitys, miksaus, tuotanto +Jussi soitti armollisesti SYNTIsaattoreita ja avusti rumpuäänityksissä. Matti raotti sanallista arkkuaan pohjalyriikoiden muodossa. Kiitokset heille monet. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.45   4422 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Ziri 15.03.2007
Moi såg att nån skrivi på svenska till dig så ja hoppas att du förstår svenska.:P

De e riktigt ordentligt drag från början:) Men du kunde kanske variera din röst lite även om de ska låta kovat o heavy så tror ja att de skulle lyfta sången ( som annars e riktigt grym) till en annan nivå! För du har en stark röst! Låten påminner lite om 1G3Bs låt "Brotas" Helt OK biisi!
0   +1 +2
 
8
Foto 19.02.2005
Ihan valmiin kuulosta touhua. Ei häviä niskalaukauksille ja kotiteollisuuksille. Ja olet osuvasti sijoittanut musiikkisi Kotiteollisuudenkin harjoittamaan genreen.
0   +1 +2
 
-CSPR- 19.02.2005
**kommenttirinki**huvittavat sanat.Alku oli lupaavaa.Mutta ei tästä saa mitään oikeestaan irti.
0   +1 +2
 
9
ylkky 02.02.2005
tää on hyvää musaa tulee rauriaisen timppa kautta yrjänä mieleen laulusta
0   +1 +2
 
8
Markus Y 21.01.2005
"Saatanankirkollisvero"...hmmm, ei taida kuitenkaan olla yhdyssana, jos mitään koulusta muistan. Itse biisihän on ihan hyvä, ja laulaja hoitaa hommansa mainiosti. Nuo synat on meikäläisen korvaan ehkä vähän liian pinnassa, mutta nämähän ovat yleensä makukysymyksiä.
0   +1 +2
 
8
Caca 30.11.2004
Leadi alkoi useamman kuuntelukerran jälkeen hieman viitutaan. Pidin kyllä kertosäkeessä siitä lauluvenytyksen ja kitaran luomasta intervallista, mutta kertosäe lähti jotenkin hirveän laimeasti käyntiin---kenties jonkinsortin pseudostereo lauluun tai lisää kitaravallia olisi tehnyt työn?
0   +1 +2
 
9
_W_ 27.11.2004
täähän oli aika repäsevä veto...soundit on ilmeisen kohillaan ja soitanto kulkee hienosti, sanat on mitä mielenkiintoisimmat! Kyl mä tästä diggaan paljo enemmän ku esim. CMX:stä.
0   +1 +2
 
6
Piru Kange 22.11.2004
Periaatteessa ihan hyvä, periaatteessa joku mättää. Biisi tuo mieleen Kotiteollisuuden ja erityisesti A-osassa on samaa tunnelmaa, kuin kappaleessa 'Helvetistä Itään'. Kertosäe ei jää päähän, mikä on hyvä juttu. BIisistä ei tule siis mitään hetkessä loppuun kulunutta radiohittiä.

Kitaramelodian soundi häiritsee. Turhan mahtipontinen.
0   +1 +2
 
9
sadomatti 22.11.2004
Kyllähän tämä sai suupielet nousemaan (sanoitusten osalta). Itse kipale on hyvää poppismetallia; synan melodia toimii, vokalisti vetää tarpeeksi rennolla otteella ja kitarat eivät ole liian raskaita poppiin (eikä liian kevyitä metalliin). Tasapainoinen kokonaisuus josta jäi hyvä maku suuhun. Miinukset siitä että kipale loppui ennen aikojaan...
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 21.11.2004
Jännän tarttuva heti alusta alkaen... Rumpukomppi on erityisen.. pirteä (hyi saatana mikä sana)
Laulaja olisi voinut kenties hieman korkeammalta hoilata. Olisi ehkä sopinut tähän paremmin. Selkeämpi artikulaatio olisi ainakin ollut minun mieleeni.
Sanat ovat.. hieman tahattomasti koomiset (varsinkin tuo patistetaaaaaaaaaaaaaan-venytys sai melkein repeämään. Pahoittelen).Liian synkkä&mumiseva ääni "kekseliäille" sanoille, say I.

Joo. Laulu oli kyllä sellainen "hyi", että huh. tehkää uudestaan? Jooko? Suomenkieltä on AINA ilo kuunnella tässä "kansallistuvassa" englantipoppipaskassa. Kunhan vain tuo laulu.. antaa olla. kaikki tajusi jo.

7½. Pirun hyvä kitarointi ja rumpulointi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat