Tule tyttö

valve | 06.06.2006 | Rock
3:01

Rokkia, ironiaa ja kitarasooloja...

8.55   7313 kuuntelua

Kappaleen sanat

Tule tyttö
san. N. Ruohonen säv. sov. Valve

Oletteko jo nähneet mihin musta on
voin näyttää uudestaan
Oletteko jo kuulleet mitä olen tehnyt
tiedän siitä puhutaan

Seuraani tavoitellaan
sen tapana on saada muutkin hehkumaan
Etten haihtuisi ilmaan
pistän toiset suurta persoonaani peilaamaan

Mä kuljen mua katsotaan
Mä puhun mua kuunnellaan
Mä tiedän mua ihaillaan
Mulla on valtaa

Tule tyttö mun talliin
opit laulamaan
Tule tyttö mun talliin
sinut viikkolehteen saan

Sulje silmäsi, muista
minussa ne kiinni pitää tiukasti
Perkeleitäni poista
usko kun mä kerron kaikki kovat tekoni

Mä kuljen mua katsotaan
mä tahdon valtaa

Tule tyttö..

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Coivisto 10.06.2007
Noi Batman synat tossa kertosäkeen jälkeen kyllä lämmittää sydäntä.
Hyvä tarina populaarikulttuurin syövereistä.
Meni ekalla kerralla aika pahasti ohi mutta nyt tokalla kerralla oli pakko huomata että taitaa olla teidän toka paras veisu.
0   +1 +2
 
7
Hate Halon 24.02.2007
Jos tästä ottaisi pois kuorrutuksen niin itse aihio jäisi hieman ontoksi. Kaikki toimii bändissä muuten mutta ei nää biisit jää mieleeni soimaan tai mietityttämään. Nää on liian hittikaavamaisia. Mutta tämä on vain minun mielipide ja tää on teidän juttu.
0   +1 +2
 
9
portus 25.01.2007
tää o hassu. laulusta tulee mieleen LAB. mietin vaan tossa että onko studiossa käytetty pop-filtteriä? sattuu noi ässät aika pahasti korvaan. mut joo, tää on piristävän erilaista rockmusiikkia!
0   +1 +2
 
8
mimie` 13.01.2007
Viekasta.Sanat tässä oudoksuttaa mua.
Yleissoundi toimii kyllä.
Ja taas kiitosta Jarmolle.Huomaa mistä se on alunperinkotoisin :D
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 23.08.2006
Tästä on vaikea sanoa onko piisin ylsissoundissa mukana samaa ironiaa kun olin kuulevinani sanoissa. On niin valtavirtaa kuin olla saattaa. Novaan soimaan ja valot vilkkumaan. Mutta, laaduksasta on!
0   +1 +2
 
_Aasi 23.08.2006
Oli mielenkiintoinen kuunnella sen jälkeen kun olin ensin lukenut sanat. Aika hyvä esimerkki siitä kuinka musiikki kertoo paljon sanoituksen ajatusmaailmasta. Oletan siis, että kappaleessa on sarkasmia. Toivottavasti niin... Tällä sanoituksella tehty R&B -biisi voisi kuullostaa aika paljon diivailulta, etten sanoisi
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 09.08.2006
Jotenkin valmiilta kuulostava esitys. Hyvin soitettu, hyvin laulettu ja hyvin miksattu biisi. Soundit ovat tosi puhtoiset ja kuuntelijaystävälliset, vaikkapa radiosoittoon kelpaavat, mutta samalla hieman tefloniset.

Laulajan persoonallisesta äänestä aloin pitää puolen minuutin jälkeen. Vaikka jotain yhtäläisyyksiä on havaittavissa vaikkapa Maritta Kuulaan tai Maija Vilkkumaahan, niin oma juttu on selvästi löytymässä.

Kertoikohan biisi Asko Kallosesta?
0   +1 +2
 
effectfreak 09.08.2006
Nykyaikaista suomirock meinikiä, vai onko ne saundit mikä tästä tekee nykyaikaista? En ole suomirokin ystävä, mutta ne jotka pitävät pitävät varmaan tästä...
0   +1 +2
 
esw 09.08.2006
Jotenkin kumma stereokuva. Bassopuoli voisi olla vähän selvempi, outo stereovaikutelma haitata. Miksaus vaikuttaisi muuten olevan aika ok. Soitanto toimii hyvin ja biisin rakenne on hyvä. Pienet soundilliset yksityiskohdat lisäävät mielenkiintoa. Sävellyksenä kohtuullinen, tosin eipä ole maatajärisyttävän omaperäinen eikä erityisen mieleenpainuvakaan. Ihan toimivaa perusrokkia.
0   +1 +2
 
Bengt 08.08.2006
Laulajalla on hyvä ääni ja biisi rokkaa mukavasti muutenkin.. Tuli pikkusen Maija Vilkkumaa mieleen, mutta ei liikaa. Selkeesti oma soundi löytyy tältä orkesterilta..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3