Bury the Hatchet

3:18

Alunperin Assembly'06 instrumental kisabiisi -projektina aloitettu ralli, jonka oli tarkoitus olla pelkästään orkesterilla pauhaava leffajylinä.
Jossain vaiheessa alkoi maistua puulta ja muutaman kuukauden jälkeen kitarat ja bassot ym. ikäänkuin vain ilmestyivät mukaan. Semmosta.

9.36   1467 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 272317 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
damien thorne 25.08.2007
tuli joku nightwish mielee vaik ei tämmöne oo kyl oikeen mun genre mut anyway kuulostaa aikas kivalt...tämmönen fiilistely ja vaik täs biisis ei lauletakkaa nii melkeen voi kuulla laulun täs biisis?
0   +1 +2
 
9
matula 18.05.2007
Hienoa =) tällaista lisää!
0   +1 +2
 
9
Tää on tämmöstä kunnon fiilistelyä! Alusta tuli mieleen vähän age of empires tai joku sypherian tapanen tunnelmallinen seikkailu. Mikä ei todellakaan oo huono asia. Biisin edetessä mukavasti ja kasvaen koko ajan mahtavemmaksi spektaakkeliksi tuli parin kuuntelukerran jälkeen mieleen aivan joku helvetin päättymätön vaellus lakeuksilla, määränpäänä maine ja kunnia.
Soundimaailmaltaan tämä siis potkii persiille ja lujaa. Vaikka kappale on kovinkin rauhallinen ja suhteellisen yksinkertainen, se tempasee mukaansa kuin parhaatkin 90-luvun disco hitit! Vähän sävytteitä ehkä japanilaisista animeista kenties? Toimii joka tapauksessa ja hienosti! :>
Erityisesti taustan pehmeä piano ja viulun perkeleen hieno yhteensovitus otti korvaan.
Huonoa haettaessa en keksi muuta kuin lopun. Kappale loppui kesken juuri kliimaksin huipulla ja laukesi lakanoille... joten siitä tuo yhden pisteen pudotus kympistä! (Tulipa taas raamattu perkele mutta mitäs luitte)
0   +1 +2
 
IconW 06.05.2007
Ihan jees perus fiilistelymeininkiä. Viulut soundaa mukavalle ja kitarat, bassot ja rummut istuu hyvin taustalle. Kokoaika sellanen tunne että kohta lähtee heleä-äänistä naislaulua, mutta eipäs lähtenytkään. Jonkinlaiset vokaalisovitukset tähän sopisi kun on sen verran simppeli tuo pohja biisillä.
Kaikinpuolin muuten toimiva kokonaisuus. Rauhallinen, suoraviivainen ja paikoitellen kauniskin.
0   +1 +2
 
9
Outlander 06.05.2007
Jees. Kyllä tää vähän laulua kaipaa vaikka toimiihan tuo noinki. Aika yksinkertanen rakenne mut suht toimiva. Loistava tuo "teknokomppi" lopussa ^^..
0   +1 +2
 
10
whitea4 25.06.2008
On kyllä mahtavat tunnelmat tän prokkiksen biiseissä, pistäppä lisää tulee tämmöstä!
0   +1 +2