Älä kuuntele missään nimessä!

Kapteeni Puhelin 12.04.2006

2:56

No tuota... tämä kuuluu kai kategoriaan joita ei olisi pitänyt koskaan julkaista... tehty joskus kauan kauan kauan sitten Mad-trackerillä kun oli tylsää. Ei ole tarkoituskaan olla mitenkään järkevä :). Trackerilla musan teko on kuin lapsena legojen rakentelu, kasailee vain palasia johonkin järjestykseen ja siitä tulee jotain.
Pakko kyllä myöntää, että sairas mieleni keksi tehdä tämmöisen biisin. Mielummin sanoisi että tämä on vain roiskimisen tulos, mutta ei, kyllä tämä on ihan suunniteltu :P
Ja "kiitokset vokalistille" :P

10   5 366 kuuntelua
Post-Rock

Pena 12.04.2006

2:00

Kaverille taikin pääsy kokeisee tehtyä musaa (jotain video hommia). Tehty runon pohjalta. Jos oot kuunnellu mun soolo matskua (Kosminen), voit kuulla tässä jotain tuttua puhetta ja muutenkin ehkä tuttua tyyliä :) Ehkäpä joskus voisin tehdä tästä ihan täys pitkän biisin.

-   0 303 kuuntelua
En tiedä oikeaa tyylilajia!

Daavid 12.04.2006

1:40

Kaverin taikin pääsy koe työhön piti tehdä musat, ja tämmöiset siihen sitten tein. Runo piti sisältyä biisiin. En tiedä miksi tämä on täällä tarjolla, mutta miksi näitä vain omalla koneella seisottamaan.

-   0 242 kuuntelua
Reggae

Juoksu Hiekkaan osa 2 - Aina Ihmiset 12.04.2006

8:34

Tää oli ekana tuolla Mun soolo projektin biisien joukossa, mutta on kuitenkin tyyliltään niin eri juttua, ja tein tämän lähinnä testinä, että osaanko tehdä regeitä, ja että mille kuullostaisi "synkkä-regei", jota en oikein muista kuulleeni :) On tämä hyvä tai huono, siihen en ota kantaa, mutta en varmaan ihan heti jatka toustausta ja tämän tyylisten biisien tekoa :)

-   0 250 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.