Naurunappula Band - TULOKKAAT (single)

Tulokas | 04.04.2010 | Satanic Black Metal
2:42

Tarina tulokkaista, ja heidän elämästään.

8.80   556 kuuntelua

Kappaleen sanat

*intro*

Tulokkaat ovat pilanneet minun elämäni, sen elämän joka minullakin joskus oli. Minulla oli vaimo, kaksi lasta, iso asunto ja paljon rahaa. Kunnes näin kuinka tulokkaat lähettivät vanhoja reposteja, aloittivat huonoja komboja ja rölläilivät muita meidän kanssa käyttäjiämme. En pystynyt nukkumaan, hyvin usein käytin vaippoja ja join omaa virtsaani. Näin painajaisia tulokkaista, ja samaan aikaan olin hyvin kiihottunut.

Päiviä myöhemmin tapasin pienen pojan nimeltä Dani, hän oli neljä vuotias. Minä kysyin Danilta, oletko sinä tulokas? Dani vastasi, " minä juon omaa virtsaani. " Minä itkin hetken, katsoin häntä silmiin ja sanoin: " Sinun äitisi on David Hasselhoff, voinko minä, suudella häntä? " Tämän jälkeen hänen isänsä tuli ja sanoi, " minä olen Danin äiti, minä rintaruokin hänet ja minä olen hänen elättäjänsä, minä olen hänen äitinsä sekä isänsä. "

Tämän jälkeen heitin vaatteet pois ja lähdin kirmaisemaan kaupunkiin, katsoin puita, ohimeneviä ihmisiä ja kaupunkeja, minä juoksin kovempaa kuin tuulet, ja kaikki hevoset yhteensä. Loppujen lopuksi minun piti pysähtyä, sillä minun rakkoni oli aivan täynnä. Minä pissasin, mutta en omaan suuhuni, vaan avaraan luontoon. Ensimmäistä kertaa en juonut omaa virtsaani, vaan pissasin todellakin luontoon. Minulta putosi kyynel ja minä huomasin, nyt se on tapahtunut, minusta on tullut peruskäyttäjä. Minun ei enään tarvitse juoda virtsaa, minun ei enään tarvitse hävetä itseäni. Nyt minä voin alottaa komboja, minä voin lähettää kuvia, minä voin arvostella muita käyttäjiä, ilman että kukaan sanoo siihen yhtään MITÄÄN!

-Epic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

lovetti 01.08.2010
Putosin tuolilta!Ketkä ovat äänessä?!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta