Sleep Tight

Try It Again Sam | 21.11.2012 | --
3:53

Äsken herättiin, nyt mennään nukkumaan. Biisi kertoo siitä miten tein pitkiä kävelylenkkejä esikoiseni kanssa silleen et saisin sen nukahtamaan sen vaunuihin. Meidän edesmennyt koira oli kans useimmiten mukana ja mainitaan sanoituksissa. Lopun kitarat antavat hieman esimerkkiä siitä miten voi käydä ku innostutaan sovittamaan studiossa.

8.60   692 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 526722 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

recreational racing in an orange 4X4
yes we're dream chasing and out to catch a good one
and her houndness is watching
yeah she's the shepherd of slumber
and it's quite touching how she's no cool cucumber on the job

and when the race is going south, i save it by
placing some rubber in your mouth, and we're in the game

a couple of falling eyelids, yeah and some heavy breathing
they're calling my kid to a sleeping party meeting

but you don't wanna let them win, no
you simply don't want to give in
so we best take this show off the road

and could it be, oh let me see, oh could it be - yes, he is out!
yes, he is out!

and just when you seem to be entranced
you're woken up by an ambulance
so you know what time it is

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jamsteri 02.02.2014
Selvästi samanhenkistä settiä kuin muutkin tämän orkesterin biisit. Jostain syystä kuitenkaan ei tunnu säväyttävän yhtä paljon kuin muut kuulemani laulut. En oikein keksi, että mistä tuo edes johtuu. Lopussa sitten kuulostikin jo heräävän henkiin.
Sanoitukset ovat hauskat kun tuo taustatarina on tiedossa. Muuten saattaisi olla aivan hukassa sen kanssa, mistä tämä kertookaan.

Soitto rullaa hyvin ja laulu kuulostaa ihan hyvältä. Tosin nuo laulumelodiat ovat sen verran erikoiset, että niistä ei tahdo saada aina kiinni. Näillä perusteilla numeroksi 8.
0   +1 +2
 
9
Snacke 02.12.2013
Äänitysmies on kuunnellut 90-lukuista twin peaksia ilman jännitystä, ja laulajakin. Teksi kickstand - tyyppistä oman itsen inside - läppää, joka viihdyttää sikälimikäli on pohtinut samanlaisia juttuja samankaltaisessa tilanteessa. Herskanmakuinen laahaus sopii sovitukseen. Tämä on kova sana kun 90-luvun flanellipaitanuoriso saavuttaa keski-iän ostovoiman.
0   +1 +2
 
8
asara 01.12.2013
Tämä on hyvä, mutta hiukan liian siisti ja kepeä. Hyviä jippoja seassa, progea ja kaikkea. Jätti vähän semmoisen huolella läpisoitetun vaikutelman, joka sai kyllä arvostavasti nyökyttelemään päätä mutta joku viimeinen silaus tai Voima puuttui. Lopun kitarasoolosta tykkäsin. Sanat on vekkulit. Ilman selitystä olisivat tosin saattaneet jäädä avautumatta.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 23.11.2013
Progeinen rokkibiisi. Hyvä meininki ja toteutus. Mutta jotenkin tästä puuttuu se täydellinen tarttuvuus kertsin muodossa, niin siksi vain ysi..
0   +1 +2
 
8
Sharkfish 20.11.2013
Makee kitara soundi. Laulajalla myös hyvä persoonallinen soundi. Tähän on selkeästi panostettu myös sävellyspuolella. Loppu on yhtä hyvä kuin alku joten hyvät 8 pistettä.
0   +1 +2
 
9
vvaurio 18.11.2013
Olipas kiva progepläjäys. Tästä ei ole oikein mitään pahaa sanomista, biisi vaan toimii.

Toisaalta taas pitää tuosta ääntämisestä vähän narista... välillä vokaaleista kuulostaa sellainen hampaat-irvessä-vääntämisfiilis, ja sit varsinkin tuon "shepherd of slumber" kohdan tienoilla meinaa mennä vähän sössöttämiseks... mut tää on niin pieni nitkutusdetalji että ei se tätä biisiä huononna kyllä yhtään.

Jos nyt vielä jotain pitää nurista, niin leadikitarat kuullostaa ehkä vähän liiankin puhtailta, jotain pientä röpelöä siihen soundiin olis ehkä kaivannut, mutta tää on aika pitkälti kyllä makuasia.

Mutta kaiken kaikkiaan siis tosi hyvä biisi. Kyllä selkeesti ysin arvonen ainakin.
0   +1 +2
 
10
R-iQ 16.11.2013
Kylläpäs minä tykkäänkin teidän biiseistä. Tässäkin on sitä bändisoittamisen iloa ja hyvää fiilisstä. En tiedä olisiko sanoitukset avautunut ilman tausta tarinaa, mutta sen kanssa ne toimi hyvin. Loppu oli aika erikoinen, ja soolo oli hieno. En keksi mitään mistä vähentää pisteitä... "recreational racing in an orange 4X4" on yksi parhaista avauslaineja mitä tullut vastaan pitkään aikaan.
0   +1 +2
 
8
Kerel 16.11.2013
Sanoituksista en saanut kokonaiskäsitystä, eli kokonaan kiinni. Laineja sieltä täältä joo, mut ei oikein nivoutunut yhteen. Lopun kitarasooloilusta ehdoton plussa. Miksaus melko originaali mielestäni, tosin vokalisti päästi parissa kohtaa hienosti irti. Annan kumminkin 8.
0   +1 +2
 
9
aarof 26.07.2013
Hyvää "von Herzen"-menoa. Hauskaa jammailua.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat