Your God

Trusties | 27.04.2004 | Progressive Rock
6:12

Uskonnollinen ahistuslaulu. Ehkä meidän rankin piisi. Kuuntele yksin pimeässä...

9.18   1912 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
an 19.10.2005
On kyllä hienoa meininkiä. Kyllä tällaista messuamista kestäisi vähän kovemmissakin kirkon penkeissä. Pituutta biisillä on kunnioitettava määrä ja viimeistään soolo-osuus kruunaa kaiken. Faniutuminen on väistämätön rituaali tässä tapauksessa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 02.02.2005
Alkaa todella voimakkaasti. Soundit miellyttävästi jykevämmät kuin tuossa Back To The Wombissa. Laulajalla on edelleen hyvin miellyttävä ääni ja soitto aika täydellisellä tasolla. Tuo oktaavinosto laulussa toimii todella hyvin, tunnelma kasvaa. Ja hemmetti että tuota laulua on ilo kuunnella, pehmeää. Taustalaulutkin toimivat.

Tuo menevämpi kohta on myöskin toimiva, joskin ei ihan niin hyvä kuin alkupuoli. 2:20-kohdassa alkava rauhailu todella onnistunut, älyttömän hyvää soittoa älyttömän hyvillä melodioilla ja harmonioilla. Kirkkosyna sen sijaan on toccata-pilittelyillään aika karu, mutta lyhyydessään ei pääse häiritsemään. Seuraavan kohdan särökitaroinneista en niinkään pidä mutta rumpujen alkaessa rullaamaan rytmi vie mukanaan. Tahtilajikikkailu lämmittää aina. Tämä osuus on kuitenkin mielestäni kokonaisuutena vähän hölmö.

Soundillisesti parempi mutta biisenä vähän hajanaisempi ja heikompi kokonaisuus kuin tuo toinen arvioimani. Helvetin hyvä silti!
0   +1 +2
 
9
Endless 24.11.2004
Jopas oli upeaa patetiaa, mutta tyylikkäästi ujutettu myös hurjempaa soitantoa. Tulee monia yllätyksellisiäkin nimiä perinteisten Dream Theatereiden ym lisäksi mieleen, kuten; Iced Earth, Rhapsody, Candlemass(!), Kingston Wall ja ne vähäiset hyvät elementit yleisesti ottaen power metallista. Oikein mainiota nyky(soitto)progea.
0   +1 +2
 
Cranky 08.11.2004
Soundi on kyllä hyvä näin "treenikämppä-miksaukseksi", sanoisin erinomainen. Noi urut tossa 3:10 paikkeilla tulivat vähän ehkä lujaa tohon akustiseen kitarataustaan verrattuna mutta ei niin paha. Ärtsy kitarasoolo tossa suvantovaiheen jälkeen. Soittotaitoa näyttäis riittävän vaikka muille jakaa. Biisi oli kyllä alusta loppuun asti mielenkiintoista kuultavaa. Pakollista kikkailua oli jonkinverran mutta mitä se proge ilman kikkailua oliskaan...
0   +1 +2
 
9
TheReal 02.07.2004
EN kuuntele tän tyyppist musaa mut pakko sanoo et tää teki jotenkin ison vaikutuksen muhu :).. tosi hyvä
0   +1 +2
 
9
Koneorkesteri 07.06.2004
Kyllä menosta kuulee, ettei aivan eilen ole aloitettu. Tämä siis täysin ja pelkästään hyvänä kommenttina. Mainiota menoa heti (ja varsinkin) ensimmäisistä tahdeista.
0   +1 +2
 
8
Scarlet 02.05.2004
on näköjään sama tyyli pidetty!!
bändin jäsenillä näyttää olevan omat hommansa hallussa.
ku tämä meininki tässä alkaa nii joha alkaa jytiseen!!
melodioiltaan hieman turhan yksin kertainen ja tuo paha enteisesti mieleen kaiken maailman pakko syötöllä kuullut klassiset luuttu kitara biisit :D
ei teijän parhaita biisejä mun mielestä
0   +1 +2
 
9
tammina 28.04.2004
Johan oli monumentaalinen tapaus..kaiken lisäksi
mukavaa taas kuunnella ihan "oikeaa" soittoa
kaiken konevetoisen mikseri-musan joukossa.
Ei ole valittamista, hyvin soitettu ja laulettu.
Pateettisten sävyjen kautta päästiin riehakkaasti maaliin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta