Pink Pussy(Cat)

Trilobiitti II | 22.01.2003 | House
2:36

"Pink Pussy, i like it. [meaow] Pink, Pussy, they all beging with P. Pink pussy, i like it. [meaow] There´s a pussy in this song [meaow]. ..ja ihan tosi tässä kyllä lauletaan vaaleanpunaisesta kissanpennusta ;) "toi oli tollanen puoliviihteellistä hommaa sisältävä oldskool jynkytys =)" ...ja sitähän se on.

9.13   4242 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tiikuri 01.04.2006
Toi kissan mongunta taustalla sai repeilemään vastustamattomasti :D Kokonaan valvotun yön jälkeen se tosin ei ole mikään ihme. Mutta on tämä aivan mahtava kappale. Palaset loksahtelee paikoilleen tosi hyvin. Ei sulla sattuis olemaan tästä vähän pidempää versiota olemassa? :)
0   +1 +2
 
10
Stutsa 18.02.2005
mä olen kuunnellut tämän vaikka kuinka monta kertaa ja aina tää on yhtä hyvä! tykkään tosi paljon =)-
-pinkki kisuliini-
miau
0   +1 +2
 
9
Twight 17.11.2003
Tosi kivaa kuunneltavaa. Mielestäni vokaalit olisivat saaneet erottua taustalta paremin.
0   +1 +2
 
VA 29.09.2003
Tässä olisi saanut olla jonkinasteinen intro, nyt kappale on kaiken kaikkiaan liian lyhyt ja etenkin lähtee vauhtiin liiankin vauhdilla. Näin pehmeillä ja messevillä soundeilla olisi saanut todella hienon intron aikaiseksi. Muuten kappale sitten toimiikin täysillä. Harvinaisen pehmeitä padeja, rentoa sooloilua ja kaiken kaikkiaan loistava äänimaailma. Minua nuo miesvokaalit lähinnä valitettavasti ärsyttävät ja ne karsivatkin osan tunnelmasta mukanaan. Siitäkin huolimatta tämä on hemmetin nautittavan pehmeä kappale.
0   +1 +2
 
10
akx 06.06.2003
Just näin! Whoa! Juuri tällaista olen aina halunnut kuulla :)Voisi tehdä pidennetyn version (kai). Jatka samaa rataa!!
0   +1 +2
 
10
A 23.04.2003
Aivan törkeen hyvä biisi. Vähä seksikkäät vokaalit. Upean houssit rummut ja menevä bassoraita. Pehmeet tollaset mitä hittoja rodeja ovatkin nii on vähän upeet. Mikseri.netin paras biisi!
0   +1 +2
 
9
Red 02.04.2003
toimii loistavasti =) tosin rakennetta ois voinut vähän enempi rakennella. läsähtää suoraan naamalle eikä tunnu kivalta =)
0   +1 +2
 
9
Illumination 23.02.2003
Aivan loistavaa kamaa..tälläistä lisää ehdottomasto..toimii kuin häkä...pistää jalan vipattaa ja noi vokaali sämplet on loistavat myös!!! synat on onnistunut myös mielestäni hyvin..kiva kuunnella tälläistä kunnollista musaa :o)..hehee..tänks
0   +1 +2
 
9
pejis 05.02.2003
Uuh.. lepposta on kyllä meno, sais ehkä kuunnella vielä enempi, että sais kunnon käsityksen biisistä ja olemuksesta.
tyylikästä kerrassaan

Asiasta toiseen. Meikä Oiva Väreen basisti ja Hannu on kertonu, että jätkällä on näpit pelissä meiän uuen demon kansissa. Onpahan ainaki oikeissa käsissä, ku kattoo tuota sun logoa, se on kyllä pysäyttävä.. hyvässä mielessä. Niin se asia oli, että voisko saaha tiedostona sitä kansikuvaa ja jos siellä nyt jotain muutakin on, ku mulla on nuo bändisivut projektin alla ja ne tarvis vähän lisäilmettä... email meitsille on: tehasnaama@hotmail.com

Mutta jatkahan hyvän musiikin parissa ja tsemeä! :)
0   +1 +2
 
9
RX24 02.02.2003
Ihan hilpeetä menoa. Miksauksesta vaikea sanoa mitään kovin spesifistä, kun kuuntelen luureilla, mutta näin äkkiseltään ei löydä siltä osaa valittamista. Ainut mikä isommin haittaa, on rakenne. Tuli vähän sellainen fiilis, että kaikki ässät lyödään hihasta lähes välittömästi pöydälle, ja sitä sit loppubiisi svengaillaan ja fiilistellään. Eli henk.koht. olisin toivonut enemmän rakentelua ja kehitystä. Tuntui, että jo tossa mitassa alkoi hieman puuduttamaan. Tai sit kuuntelen vain vääränä päivänä :) Enivei, hyvät soundit ja teknisesti hyvin toteutettu, tuntuu vain että olisi rahkeita parempaankin. Kieli poskessa meininki on aina plussaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat