Vastuunkantaja

Tribal | 24.11.2006 | Hard Rock
4:35

Materiaalia vuodelta 2007... Hieman mokoma tyylinen alku...

8.68   3192 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Sian kives 24.12.2007
Hyvä kertosäe ja iskevä riffi, mutta se puhdas kitara ei oikeen kuulostanu hyvältä. Soundit vois olla pikkasen paremmat, vaikka kyllä ne tollasina karuinakin omalla tavallaan toimii.
0   +1 +2
 
6
kanzu123 17.03.2007
Saundit olivat aika ponnettomat ja varsinkin kliinisaundi oli vähän niin kuin p:stä. Laulu tuli välillä hyvin pahasti yli ja välillä ei kuulunut oikeen selvästi. Siinä oli ihan tarpeeksi saundeista.
Biisin rakenne ei oikeen toiminut. Rummut oli vähän huonosti sovitettu ja muutenki biisi oli aika ponneton. Voisi sanoa, että laulajalta oli vissiin muna unohtunut kotiin niissä kohdissa, jossa sitä tarvittaisiin.
Tästä biisitä on minun mielestäni vaikea sanoa oikein mitään hyvää, mutta yritetään kuitenkin. Kertsin idea nyt oli ihan hyvä ja tarttuisikin kunnolla, jos vaan saundit suosisivat. Laulajan ääni toimi ihan hyvin rauhallisissa kohdissa. noh, siinäpä ne sitten. Ainiin, kitara kannattaa virittää hiukan tarkemmmin kunnon demoa tehdessä. Eipä muuta. Lisää vaan treeniä ja miettikään hiukan tarkemmin rumpusovituksia, panostakaa saundeihin ja kaivakaa vaikka laulajalle tekokyrpä! =D
0   +1 +2
 
8
Deadg 06.02.2007
Vokaalit kuulosti melkosen hyvältä, ne vain oli miksattu turhan alas paikka paikoin. Kitara intro oli vähän turhan perus, samoin kertsi mutta kertsi oli silti toimiva mukaanvetävä. Säkeistö oli alussa mielenkiintoinen yllätys, mutta 2.säkeistöön olisi voinut jotain uutta keksiä. Lyriikoista en osaa sanoa paljoa mutta oli niissä varmasti sanomaa. Kitaran lead pätkä lopussa jäi vähän kesken, olisi voinut kunnon soolon riipasta vielä siihen. Mutta muuten perushyvää kamaa väännetty! 8
0   +1 +2
 
8
bladorthin 12.12.2006
jees! ihan rankkis biisi, hyvät riffit, sanoitus hyvä! miksauksessa vähä vielä puutteita, mutta selveimpiä kun nähä vanhemmat, hyvä!
0   +1 +2
 
8
NO7SER 30.11.2006
Tuli vähän doomi mielee ekasta riffistä :D lauluun lisää syvyyttä ja paikoittain sähkökitara vähän myöhässä. kasi tunnelmasta !
0   +1 +2
 
8
Retrorednek 28.11.2006
Noniin. Tulihan sitä uutta kamaa vihdoin ja viimein. Kova biisi kyllä. Miksauksesta sen verran, että kitarat oli panoroitu jotenkin kummasti. Toinen oikeassa laidassa ja toinen keskellä.. Tulis selkeyttä kun panorois sen keskellä olevan vasemmalle. Kliinikitara toimii kyllä keskellä. Harmi kun ei pääse kurikan keikalle 8.12. Odotan innolla loppuja biisejä.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 27.11.2006
tämähän on niin kova että alta pois. Alun riffi on kyllä melkonen ruisleipä-riffi niinkuin Jarno osuvasti sanoi :D
Soundeista en sakota ku en jaksa olla se vittupää kriitikko jolle soundit on kaikki kaikessa. mulle A.S.E.N.N.E on se mitä tarvitaan! ja teillä sitä on ;)
0   +1 +2
 
10
musicman85 27.11.2006
biisi lähtee käyntiin mukavan röhöttävällä ruisleipä-riffillä! saundipuoleen voisi hieman enemmän kiinnittää huomiota mutta soitto toimii hyvin ja biisi rullaa mojovasti eteen päin. hieman paremmilla laitteilla ja miksauksella tästä saisi helvettiäkin tiukemman rallin! kertsi on hilpsakan raskas ja tuo hieman vaihtelua säkeistön rauhallisuuteen. asennebiisi!!
0   +1 +2
 
8
dödö 25.11.2006
Samat sanat ku viimeks! Soundia on kyllä muutettu tähän. Ei ne ole parantunu, mutta ei ne huonommatkaan ole. Hieman selkeemmät, mutta sen hinnalla taas hieman munattomat. Kunnon soundin saavuttaminen on työläistä. Vieläki, tosi hyvin vedetyt voksut, vieläkun sais hieman enemmän munaa niihin. Ja sitten vois soittaa ne kitarat hieman paremmin, tahti kusee paikoittain vähän.
0   +1 +2
 
8
Melkoisen metallista hard rokkia, parempi näin ainakin minun mielestäni. Vokaaleista en oikein tykkää, mutta muuten tää on kyllä ihan kelpo meininkiä. Tiukkaa soittoa!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta