Unknown Rule

3:24

Ainakin olen sokea mutta ilmeisesti tätä versioo ei ole ollut esillä.

6.20   984 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Black Dog 09.07.2008
Jostain syystä biisi ei lataudu, joten vaikea sanoa mitään???
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 27.06.2005
Ei hyvä. Ei sitten ollenkaan. Aluksi tulee tylsää jumputusta jonkun aikaa ja jossain vaiheessa tämä biisi totaalisesti kyllä hajoittaa pääni lähinnä tuon todella ärsyttävän samplen takia. Outro on ihan siedettävä mutta ei mikään mestariteos sekään. Kuuntelin monetkin biisit tältä sivulta. Jotenkin tuntui, että vähän harkitsematonta jälkeä kaikki oli ja pääideana jokaisessa biisissä on ollut se, että saa ne levitykseen Mikseri.nettiin kommenttien toivossa. Arvosanaa en tälle tekeleelle osaa sanoa.
0   +1 +2
 
6
D-Vision 07.06.2005
Mielenkiintoista mätkettä. Muuta sanoakseni saankin sitten jo pinnistellä oikein huolella. Onttoa, tyhjää. Hiljaiset soundit. Junnaavat rummut. Ei herranjestas miksi tuonne sekaan on sotkettu samplattua tavaraa?? Joudun painamaan stop-nappia kun luulin että jokin mikserin mainoksista alkoi kirkumaan biisin päälle. Yritin biisistä pitää vielä ennen tuota samplattua biisiä mutta nyt täytyy sanoa että koko touhu lähtee aivan totaalisesti lapasesta. Kaikki hyvät piirteet katoavat taivaan tuuliin sen siliän tien kun mukaan tulee vielä jokin huiluviritelmä.. Vaikka experimentaalista onkin niin kyllä mukana saisi pitää vielä musiikillisiakin piirteitä.
0   +1 +2
 
kilkka 06.06.2005
hmm. VÄhän on tylsää matskua. Ei oikeen mitään mielenkiintoista. En ole itse mikään suurin tällaisen konemusiikin ystävä, joten jätän arvosanan antamatta.
0   +1 +2
 
5
Retrorednek 05.06.2005
Kommenttiringissä tuli vastaan... En kyllä osaa sanoa oikein mitää tästä biisistä... Ei tällästä ainakaan jaksa kuunnella...
0   +1 +2
 
5
A.S.H 05.06.2005
Aiku meinaa nukuttaa...pitäskö napata seuraava...biisi.
0   +1 +2
 
5
A.S.H 05.06.2005
Aiku meinaa nukuttaa...pitäskö napata seuraava...biisi.
0   +1 +2
 
Pitk 05.06.2005
Komppi kivaa mulinaa. piiskahomma toimi paremmin ollessaan epäsäännöllinen. Biitiksi muuttuessaan jotenkin ajopointti hävisi. Jotain lead-elementtiä tämä(kin) kaipaili. Laulu tai edes joku selkeä johtomelodia. Tällaisenaan jää vähän taustatahkaksi. Jotain sampleahan tuolta puskeekin. Menee tosin ikävästi bittisärölle. Pisteet epätaimauksesta, tekee aika avantgardistisen fiiliksen. Tuo särötys kyllä häiritsee pahasti. Konekaman tähän mennessä MKSR:n parhaimmistoa.
0   +1 +2
 
-CSPR- 04.06.2005
Hoh hoijaa!!Empä taida tästä sen kummemmin sanoa mitään koska tämä ei herättänyt mitään--S.R-CsPr-
0   +1 +2
 
7
passe 04.06.2005
Kun aikanaan aloitin mikserissä biisejä kommentoimaan, niin päätin, että yritän olla mahdollisimman suora ja rehellinen, hyviä tapoja unohtamatta. Siispä: Valitettavasti kyseisen biisin funktio on meikäläiselle arvoitus, enkä saanut biisistä missään vaiheessa sellaista "no niin..." otetta. Mutta sehän on täysin mahdollista, että vika on täällä päässä. Eipä siinä nyt mitään raivostuttavaakaan ollut, varsin neutraali. Siispä 7.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta