Forsaken Gods

Thundering | 13.08.2005 | Heavy Metal
4:44

Eka kipale onnistuu (toivottavasti) olemaan sekä melodinen että raskas. Laulajaa kaivattaisiin tähän biisiin, joten jos omaat perinteisen hevimetallisaundin niin otahan yhteyttä. En hae siis örisijää (pieni raspi ei toki haittaa) enkä välttämättä mitään korkeaoktaavista ääntelyä.

8.86   1402 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilfirin 23.12.2007
piliä se tulee olemaan, jos minusta se laulajana on kiinni :D
0   +1 +2
 
8
Tuosta alkuriffistä tulee mieleen Lordi. Tämä on aika hyvä piisi muuten, mutta osien vaihdokset tulevat ärsyttävästi ja pistää korvaan. Hyvä piisi tämä on ja minun mielestäni kertsiin sopisi hyvin tuollainen örinä/rääkynä, ja säkeistöön sellainen vähän rosoinen puhdas ääni. Tuossa voisi väleihin sopia pieniä korkeita ääniä, siis ei mitenkään kikkelityyliin vaan sillein...kirkuna, se on hyvä sana, elikkä siis joo. Tuo toinen soolo ei oikein sovi verrattuna toiseen sooloon, saundissa liian vähän säröä. Mutta kyllä hyvä piisi. Lisää tätä!
0   +1 +2
 
9
Shadowfear 08.01.2006
Hyvin tehty kipale... melodia sopii mitä mainioimmin tähän biisiin. laulu parantaisi tasoa luonnollisesti, mutta odotan lisämateriaalia... pidä lippu korkeella... \,,/
0   +1 +2
 
9
Purple Helmet 13.10.2005
Kappale alkaa hyvällä riffillä, jossa on myös erittäin miehekkäät soundit. Sitten kaivattaisiinkin laulajaa, sillä homma potkii seuraavan kerran näin instrumentaalimuodossa vasta tuossa kolmen minuutin kohdalla, mutta sitten se potkiikin kunnolla. Sävellyksenä tämä on kyllä mielestäni erittäin toimiva. Olen edellisen arvostelijan kanssa eri mieltä siinä, että mielestäni toinen soolo on ensimmäistä parempi. Laulajaksi ei mielestäni sopisi mikään kiljukaula vaan esimerkiksi joku Bobby Lieblingin (Pentagram) tyylinen tyyppi. Jos taso pysyy jatkossakin tällaisena, niin odottelen mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.
0   +1 +2
 
9
Röllipeikko 16.08.2005
Tykkäsin kovasti,mukavan kuuloista kitaran rouhimista ja melodinenkin on ihan sopivassa suhteessa. Mukava tämä olis kuulla myös laulajan kera :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta