Auto Pilot

Thunderbaum | 13.02.2007 | Hard Rock
3:15

Kappale ei kerro autolla ajamisesta.

8.54   1753 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kake1962 16.12.2008
Hienosti murisevat kitarat! Vaikka biisi ei kerrokaan autolla ajamisesta tästä tulee selkeästi mielikuva, kun painetaan suhteellisen kovalla vauhdilla (ei ylinopeutta!!!) suoralla hiekkaisella maantiellä sakean pölypilven jäädessä jälkeen eteenpäin, eteenpäin ilman mitään päämäärää vain rockin soidessa ja hyvillä mielin!!! Rock!
0   +1 +2
 
Jules Varjola 10.10.2007
Rehevää, jopa vähän grungeen kallellaan olevaa meninikiä. Ja sehän on aina vain hyvä juttu. Jotta, kyllä tätä kuuntelee. Laulaja vetää kyllä todella vahvasti, ja se on miksaamisessakin huomattu jättää riittävän paljon piiloon. Nostaa sitä sellaista kuunnltavuutta korvissani huomattavan paljon, kun se pitää sieltä vähän niinkuin itse kaivaa, eikä se ole syömässä tenhoa kitaroilta ja muilta instrumenteilta, jotka tässä ovat kyllä todella mukavasti tunnelmassa kiinni. Komeaa soitantaa. Loisava.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 10.10.2007
kyllähnä tässä on ihan hyvä meininki. Soitanta, laulu ja asenne hyvin mallillaan, eikä tuotantokaan ihan huonoimmasta päästä ole. Itse biisille en hirveästi lämpene, johtuen ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että näitä perussointukaavoilla junnaavia rokkibiisejä on tehty jo oikeastaan ihan liikaa. Mutta kyllä nämä silti kuulijansa aina löytävät, joten siinä suhteessa kannattaa tuo minun kommentti vaan pistää kieroutuneen friikin horinaksi. Osaava bändi kyllä kyseessä.
0   +1 +2
 
Praelude 09.10.2007
Jos tämä ei saa päätä heilumaan, niin kyseessä on kokovartalohalvaus. Groove on erinomainen, kertosäkeen "higher -- pilot" -riimi toimii hyvänä koukkuna. Biisi jättää ilmaan vahvan yhdessä rokkaamisen tunnelman.
0   +1 +2
 
Eyjölfur 08.10.2007
Hmm... tempoa vois lisätä himppusen niin saattaisi toimia paremmin. Vokalistin korkeat karjunnat ärsyttävät hieman.. Ei mun musaa mutta genressään ihan ok.
0   +1 +2
 
8
Rocka rolla! Kovat on taas meiningit, synninkatkuinen rokkipläjäys tämä on. Suurin koukku jäi puuttumaan kuitenkin vielä, mutta onhan tämä toimiva ralli joka tapauksessa. Yeah!
0   +1 +2
 
8
Jon K.F. 07.10.2007
No lentokoneella sitten? Ihan kiva biisi, aika perus rokkia. Homma toimii yhteen ihan nätisti, miksaus on kohdillaan, ei tässä nyt varsinaisesti mitään vikaa ole - mutta lähinnä tuollaista baarirokkia on, ja tätähän maailma on täynnä. Noin genressään ihan hyvä tapaus. Ehkä nyt olisi voinnut kertosäe olla hieman tarttuvampi, nyt ei ihan täysillä iskenyt. Perus riffi oli ihan maukas.
0   +1 +2
 
8
Epoche 12.06.2007
Mjoo, kappale on vähän ehkä vaisu(mpi ku teitin muut). Rumpusaundeist tykkäsin, tosin vähän epäbalanssis volat niis. Kitaraan toivoisin enempi alapäätä, muuten reippaan kuulonen esitys.
Hienoja kappaleita, tää ehkä heikoin..Laulajasta välillä tykkäsin, välillä en. Ihan perushienoja sooloja kappaleissa. Jos kuuntelisin genreä tykkäisin enemmän..
0   +1 +2
 
10
Grävling 27.02.2007
Doorsia ei oo kuunneltu ja itseluottamustakin löytyy, mutta kiitti silti kommentista
0   +1 +2
 
HW 26.02.2007
Tätä vetoa tuntui vaivaavan vähäinen anemia. Tuntui että tämä koetti kovasti, lähestulkoon hampaat irvessä olla äkäinen ja irstas ja häikäilemätön mutta sortui kuitenkin kuulostamaan lähinnä nurisevalta. Ideaa tässä oli ihan riittävästi mutta toteutuspuoli jäi vähän ontumaan. Varsinkin laulun kohdalla oli aika paljon parannettavaa. Eli lisää itseluottamusta siihenkin osa-alueeseen.

Soundillisesti tämä oli aika mainio. Varsinkin särö lämmitti mieltä. Kitarointi oli varsin mallikasta muutenkin kuin soundin puolesta ja intron rummuttelu oli varsin mainio keksintö. Tuossa väliosan kohdalla (ajassa 2 minuuttia) alkoi tuntua siltä että Doorsit on kuunneltu vähän liiankin tarkkaan mutta kaiken kaikkiaan tämä oli silti varsin lupaavaa. Vähäisellä lisätreenauksella tästä tulee varmasti juuri sellaista riemukasta rokkia jota ei koskaan ole liikaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta