Thrust valmisti musiikkia Jeskolan Buzzilla ja sävel-/rytmikorvalla ennen käpykauden alkua. Uusia lauluja tänne ei enää valitettavasti saada järjestettyä, mutta vilkaiskaa, jos vaikka löytäisitte jotakin mielenkiintoista.


Osa musiikillisista jumalistani
Way Out West, Hybrid, Paul van Dyk, Tiësto, DFG, Slusnik Luna, Orkidea, Proteus, Apoptygma Berzerk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Slow, The Avalanches, Prodigy ja Tidy Traxin väki sekä Hans Zimmer, Eric Serra, Howard Shore ja Yann Tiersen« Takaisin profiiliin

Tech-House

Forty Cycles (n/a)

5:03

Sivun vanhin julkaisu, vielä trackerilla kyhätty, rouhea ja kulmikas bassojytkytys, jossa on mono voimissaan. Huomaa kirjoitusvirhe ID-tagissa.

7.87   22 1865 plays
Tech-House

Forty Cycles (Thrust vs Red Trax) 03.11.2002

5:25

Thrustin ja Red Traxin yhteisvedos, josta suuremmat respektit kuitenkin Redille. Dynaamisempi ja letkeästi laadukkaampi versio ko. laulusta.

9   11 1177 plays
Trance

Tekflorist - Qmuus (Rapid Line Remix) 05.10.2002

6:49

Ihkaensimmäinen Buzz-lauluni ja samalla myös ensimmäinen remiksini. Uudelleenversioin Tekfloristin omaperäisen tyylikkään Qmuuden (ei enää saatavana Mikseristä). Tuloksena astetta tai kahta kiivastempoisempi jytke verrattuna alkuperäiseen.

7.27   9 2796 plays
Copyright notice:
All material in Mikseri.net is protected by copyrights and international treaties.
Your rights to reuse and/or duplicate this material are limited to PRIVATE USE ONLY.
Any kind of REPRODUCTION and DISTRIBUTION of this material, as well as making it available for the public, is PROHIBITED without written consent from the author(s).