547

the Radio Project | 18.04.2006 | New Age
3:24

Mixed on Shiraz, "mastered" on Merlot.

Studiopäiväkirja löytyy päiväkirjastani. Kommentteja otetaan mielellään vastaan etenkin soundi- ja tuotantopuolesta. Jos kuulet suhinaa se on suureksi osaksi tarkoituksellista.

Genre arvottu satunnaisgeneraattorilla.. toivottavasti osui suht. lähelle. Ja soittoääni tehty sen varalta että joku kämmäisi koodin tilatessaan soittoääntä..

8.75   843 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 24.01.2010
Sävellys ok veikeä japsi-kiina osastoa. Soundipolitiikka on hieman liian midimäinen. Siihen saisi tulla enemmän nyansseja ja soittimille tyypillisiä piirteitä. Muuten oivallista meininkiä. Nyt vain soundimoduulin hankintaan niin hitti kolahtaa. Piisissä erityisesti laadukkaat sinfonia-viulut nostais fiilistä.
0   +1 +2
 
Haava 06.02.2008
Aikaisemmille kommentoijille sanoisin (Konvert ja musicman85), että ymmärrän kyllä miksi he haukkuvat saundeja, mutta ovat väärässä. Siis oikeasti nuo saundit ovat jotain koskettavaa tuon sävellyksen kanssa. Niissä on joku taika. Tässä mennään jotenkin ihan eri maailmassa kuin nuo kommentoijat kmenevät, eikä se ole huono asia.
0   +1 +2
 
Haava 06.02.2008
Jotenkin sympaattinen tekele. Hirveä pettymys kyllä, kun saundit eivät olleet läheskään vuoden 1992 tasolla, vaikka eivät huonot oleetkaan.

Erinkummallnen olo tästä tulee. Oikeasti persoonallinen teos, vaikka puhtaalla analyysillä tuntuukin kamalan perus vetäisyltä. Jossain nytkähti minulla ja tämän kappaleen outo pikkunäperrysmäinen sympaattisuus yhdistettynä johonkin hilpeähköllä maustettuun alakuloisuuteen on valloittava. Minä tykkään tästä. Jotenkin tässä nuo saundit kaikessa korniudessaan luovat sen lämpöisen sydämen koko jutulle, joka voin skulaa.

Tässä on oikeasti jotain selittämätöntä hienoutta tässä biisissä. Oikeasti nautin. Hämäämään tämä nyt jää pakosta, kun en yhtään osaa eritellä paremmin
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 11.12.2007
Sympaattista synamusaa....
0   +1 +2
 
9
musicman85 27.10.2006
Saundi on sellainen hieman ontto. noista syntikkkamatoista tulee mieleen joku meren kohina. Alun sitar vai mikä onkaan toimii hienosti. Bassokuvio on yksinkertainen mutta silti kuulostaa hyvältä. Lopussa tulee hieman lisää syntikoita mukaan, mikä on hyvä, sillä muuten kappale olisi jäänyt hieman yksitoikkoiseksi. Hieman paremmilla soundeilla sopisi mainioisti vaikkapa johonkin elokuvaan.
0   +1 +2