Handful of Dust (Lapis Exilis)

The Pendulum | 15.04.2004 | Stoner Metal
6:46

Treenikämpällä äänitetyn Sunburnt I -demon avausraita. Suoraviivaista ja alavireistiä stonerheviä. Oh fuckin' hell yeah!! (TREENIKÄMPPÄSOUNDIT)

8.40   2490 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Spathi 08.09.2004
Jesh, stoneria pitkästä aikaan mikserissä. Hyvää raskasta groovausta. Laulutyyli tuli tosiaankin aika yllätyksenä...ei ihan genrelle tyypillinen mutta meneehän se näinkin. Treenikämppäsaundit syövät aina jonkin verran fiilistä.
0   +1 +2
 
8
Endless 07.09.2004
rullaava draivi ja tarpeeks rupiset sondit.
laulu vähän yllätti, ei ehkä ihan sovi genreen kun kerta stonermetalliksi on luokiteltu, mutta paskat siitä.. onhan tuolla cathedral vaikutteena ja örinästähän se dorrianin leekin aloitti ;)
eipä voi sanoa yleisvaikutelmana tämän olevan sieltä aurinkoisimmasta päästä mikä kyllä meitsille passaa; ehkäpä kohtuullinen määritelmä olisi jossain kyussin ja autopsyn välimaastossa, eli siinäpä ylisanoja jo yllin kyllin:)
0   +1 +2
 
8
Wulvhyr 28.08.2004
Minuun uppoaa tälläinen menokas meininkin ja raskaat riffit. Alun riffeistä tuli mieleen Load, mikä on minusta hyvä juttu. Jonkilaisia EQ juttuja vois tehdä rummuille ja laululle.
Rumpusaundit on turhan muovit ja laulu tunkkainen, mutta eipä nussita saundeista sen enempätä..
Tuo hidas kohta toi kyllä kappaleeseen uuden ulottuvuuden, mutta sen jälkeen odottelin jotain repäsevää mättöä jota ei koskaan sitten tullut..

hyvin toimiva kappale, joskin vähän turhan pitkä kun biisissä ei tapahdu mitään ns. repäsevää, mutta mutta kuitenkin ROKROK
0   +1 +2
 
Okapi 09.06.2004
Ihan kivat riffit, vaikkakin jokseenkin persoonatonta tavaraahan tämä on. Rumpari voisi mättää ronskisti tiukemmin, etenkin filliosastolla olisi paljon petrattavaa. Rumpujen sointi on myös äärimmäisen ponnetonta, tiedä sitten johtuuko vain nauhoituksen laadusta.

Laulusta en pidä, mutten pidä örinästä juuri koskaan, joten sen laadukkuudesta en voi sanoa mitään. Kitara-basso -osasto tuntuisi toimivan vallan mainiosti, eikä niiden soitannasta ole mitään valittamista.

En ole hevimies juuri millään tavalla - stoner-rockia kyllä diggailen - mutta kyllähän tätä nyt kuunteli. Kivasti vaihtelua. Studio-äänenlaadulla ja tiukemmalla rumpujensoitolla tästä saisi vaikka mitä.
0   +1 +2
 
9
Neo.1 16.05.2004
Hyvä hyvä hyvä hyvä
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat