Wednesday Is For Rock'n'Roll

2:11

Uuden CD:n biisi, ei vielä masteroitu, ikäänkuin näytteeksi.

8.78   2737 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nasal 18.08.2006
Minä olen rakastunut tähän teidän Deep purple/Led zeppelin/Eagles/Eric clapton tyyliseen sekoitukseen. Tämä biisi ei oikein iskenyt koska oli ehkä hieman lattean oloinen, mutta yleensäkkin teidän biiseissänne on helvetin hyvät soundit suoraan 70-luvulta ja laulajan ääni potkasee viimeisenkin kiveksen sisään ja käskee miehen itkemään. Kiitos. Jätän arvostelematta numerolla.
0   +1 +2
 
8
Aimo J. 17.09.2005
Napakkaa, eteenpäin rullaavaa boogieta. Työn jälki ihailltavan hienoa.
0   +1 +2
 
-Chrustal- 26.07.2005
Biisi potkaisee ittensä mahtavasti käyntiin ja jatkaa yhtä vakuuttavasti loppuun. Ytimekäs rallatus, joka saa aikaiseksi korvien välisen orgasmin, johtuen jokaisen soittimen totaalisesta hallinnasta ja miehekkäimmästä lauluäänestä vähään aikaan. Biisi on juuri sellaista rehtiä ja hienostelematonta rokkia, jota minun elinaikanani on valitettavan vähän tehty. Tasaisen varma hittitahti jatkuu ja mielisairaala vahvisti jälleen asemaansa yhtenä tämän sivuston suosikkibändeistä!
0   +1 +2
 
8
Mr Dimension 19.07.2005
Todella hyvän kuuloista materiaalia. Mahtavat nuo Urut =) Taattua mielisairaalaa... Jatkakaa samaan malliin.

Hyvin on äänitetty ja miksattu kipale, ei oikein siitäkään voi mitään valittaa.
0   +1 +2
 
9
heartburn 19.07.2005
Hyvin toimii texas boogie. Tulee zz-top mieleen ja se ei koskaan ole huono asia. Vokalisti osaa asiansa ja soitto kulkee muutenki makeasti. Hieno urku-soolo. Kyllä tätä vaan kaljan kanssa yömyöhällä kuuntelee. Ja naapurit tykkää ku volumea on riittävästi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat