Sometimes I feel Like Dancing

The Incident | 12.10.2004 | 80's Disco
3:57

'The best of 80's disco' -hengessä tehty retro bailubiisi. Näistä biiseistä tämä on se hittibiisi.

7.50   588 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Bemary 23.12.2004
Oisin antanu kasin hyvistä oivalluksista, ellei ois tullu tunne, et oon kuullu tän kaiken jo aiemminkin muissa biiseissä... Mun maakuni tää o ehkä hieman liian kuluneen kuulonen, mut selkeesti sulla o hyviä ideoita, jote e lähe tätä mitenkää tyrmäämään. Hyvät joulut! :)
0   +1 +2
 
8
tingleange 13.10.2004
Pidin biisin rauhallisen vakaasta taustasta, vaikka muilta osin houkutteli tanssimaankin..Alussa kuultu "tahdin hidastuskohta" oli mielenkiintoinen ja odotin, että se olisi toistunut vielä toisenkin kerran?
Biisistä tulee ensimmäisenä mieleen Japan'in tuotanto, miksei myös Depeche Mode tai Ultravox, tämänlaisen uuden musiikkisuunnan näyttäjät 80-luvulla. Kokeellisella konemusiikilla oli hillitty, minimalistista ilmaisua käyttävä artisti- ja kannattakuntansa, mutta myöskään mahtipontista ja maalailevaa suuntausta ei voi unohtaa, vrt.Bauhaus.
Jos tähän biisiin on tarkoitus lisätä vielä materiaalia, alkaisi se silloin muistuttaa retro bailubiisiä tyyliin Howard Devoto tai Cabaret Voltaire, joista molemmista pidän vieläkin! Biisistä huokui positiivista energiaa ja se kulki keveästi eteenpäin. Rakenne jäi jotenkin vähän epäselväksi minulle, sitä voisi ehkä vielä kehitellä selkeämmäksi ja vankemmaksi ? Pirteä biisi ja kelpo kasaritunnelma..arvosanaksi 7.6 , joka pyöristyy kahdeksikkoon.
0   +1 +2