The Grim Art

2:30

Ensimmäinen biisi. Bernad-6-Eden soitti tähän rummut ja Tafa666 lauloi osat vokaalit.

7.83   1045 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Synkkää black metallia... Idea on hyvä, mutta kokonaisuus jää hieman kehnoksi, mielestäni tämä voisi olla parempi, jos tässä olisi massiivisemmat soundit eli basso kehiin! Akercockesta tekee hyvän bändin, koska siinä soundit eivät ole sitä samaa kellarimeininkiä kuin bläkkissä yleensä. Basson puuttuminen tekee tästä hieman köyhän kuuloisen, laulu ja rumpujen ja kitaroiden muodostama diskanttivalli eivät sovi oikein kunnolla yhteen, eli kokonaisuus kaipaa bassopitoisempaa riffittelyä.
Sitten puhutaankin vokaaleista... laulusuoritukset antavat sellaisen kuvan, ettei tässä ole sanoja ollenkaan, mikä rokottaa saatanallisuuspisteitänne roimasti, koska en löydä tästä mitään saatanallista ilman saatanallisia lyriikoita. Toinen asia, mikä ei mielästäni oikein sovi saatanalliseen black metalliin, on tuo ihmeellinen konesoundeilla tuotettu kohta.
Eli: lisätkää basso, kirjoittakaa lyriikat (tai jos sellaiset on niin olisi hyvä nähdä ne), jättäkää nuo konepulputukset pois tai tehkää niitä lisää, niin hyvä kappale tulee.
0   +1 +2
 
7
Kempura 10.12.2005
Aika peruskamaa, mutta sitä bassoa minäkin kaipaan ja laulut kuulostavat jokseenkin koomisilta. Jotkut efektit, tai mitkä lie, eivät ainakaan sopineet tuohon piisin niin millään.

Ihan kehityskelpoista.
0   +1 +2
 
7
Grimmord 08.12.2005
Voi saatana. Nyt on kyllä sellasta möykkää että hirvittää. biisissä on paljonkin ideaa mutta onko tätä miksattu olleenkaan? Missä basso? Soundeja kun korjaatte niin hyvä tulee. Ja laulun ei tarvitse olla ihan niin saatanan pinnassa. Pointsit brutaaliudesta, yritystä on ollut.
0   +1 +2
 
8
ArchHeretic 08.12.2005
Heti ekana tätä kun kuuntelee niin alkaa ihmetyttää että miksi rummut kuuluvat vain vasemmasta kanavasta. Pientä epätasaisuuttahan se aiheuttaa, mutta eipä suurempia. Kitarat pörisevät ehkä pikkaisen liian ponnettomasti, mutta ainakin menvät kohdalleen ja riffit toimivat oikein mukavasti. Kappaleessa vallitseva "beheriaalinen" tunnelma on kuin jalka kasseihin - täysosuma. Vokalisointi ajaa asiansa, brutaalia, tehokasta ja kappaleeseen sopivaa.
Ehkä eniten tässä jää harmittaan näennäinen saundien flegmaattisuus ja energian puute. Tiedä häntä, melankoliaa ja depressiota viljelevänä kappaleena tämä toimii paremmin kuin agressiolatauksena.
Valittaa ei siis voi suuremmin. Olisi tätä kauemminkin voinut kuunnella, mutta demolle useampi tätä pituutta oleva kappale on varmasti parempi vaihtoehto kuin pidempiä kappaleita.
Ei tosin parasta mitä mikseristä saa, mutta ei läheskään huonointa.
0   +1 +2
 
NapalmHead 08.12.2005
Basson puute häiritsee heti alusta alkaen, sillä soundimaailma on kohtuuttoman ohut ilman sitä. Muilta osin soundit ovat melko tyydyttävät lukuun ottamatta liian kovalle miksattua laulua. Miksauksessa on muutenkin jotain häikkää, sillä kitara hiljenee välillä huomattavasti.

Soitannollisesti homma ei ole hirveän hyvin kasassa, mutta tämän tyylisessä musiikissa sillä ei ole merkitystä. Riffit ovat perinteistä 90-luvun norjalaismaista sahausta power-soinnuilla. Mitään erityisen ilkeää biisissä ei ole, mutta puolentoista minuutin kohdalla tapahtuva siirto efekteillä väritettyine rääkäisyineen on erittäin toimiva purkaus. Viimeinen riffi sen sijaan on biisin yleisilmeeseen täysin sopimaton. Laulaja onnistuu luomaan satunnaisin väliajoin hyvän tunnelman, mutta suurimmaksi osaksi hänen suorituksensa koostuu merkityksettömästä mölinästä.

Kokonaisuutena biisi on kohtalaisen toimiva, mutta basson ja voimakkaamman vokalisoinnin kera se olisi jo oikein hyvä.
0   +1 +2
 
8
Wicked one 08.12.2005
Muuten ihan asiallist, riffit ja saundit mut toi laulu on vähän turhan brutaalia mullekkin....ei oo oikein mun makuu mut täs on ihan tarttuvat melodiat.
0   +1 +2
 
7
TURMIO666 07.12.2005
Aika runkkaus musaa...
0   +1 +2
 
Ocky Vlakdow 07.12.2005
noh.. ihan perus settiä. laulu meni kyl vähä liian brutaaliks mun makuun :D soundit kuitenki iha kondiksessa ja ei riffitkää hassumpia.. rumputyöskentely oli hienoa.
0   +1 +2
 
10
-TJ- 07.12.2005
vakavasti voi musan ottaa, mutta niinhän se on musas ollu aina. tai siis hevi musas. sit jos ottaa liian vakavasti, joutuu mentalsairaalaan. mut mut, ei saakeli. biisi oli ihan kelpo sanoista ku ei saanu selvää niin kai nbe sit oli vitun hyvä! ja hienoo että tavfa on löytäny ittensä takasin musiikki bisneksen pariin, ku hiljaiselo tuntui kestävän ikuisuuteen. tehkää lisää biisejä. käyttäkää jatkos lisää noita siistejä efektejä, mutä on tuos puoentoista minuutin kohdas. oli aika hurjaa se.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat