Experimental Jungle

Tempo | 28.05.2007 | Jungle
4:35

FastTracker 2:lla tehty kappale vuodelta 1998. Puuh.. onpa siitä aikaa. Pikku filtteröintiä on tehty jälkikäteen CoolEditillä, mutta huonoa äänenlaatuahan voi aina selittää tarkoituksnemukaisena Lo-Fi:nä. Niinpä niin..

Alkuperäinen .xm tiedosto myös saatavilla sitä haluaville.

10.00   518 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=276401
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sakke-makke 11.07.2007
ai jai, aina makia törmätä träkkerimatskuun - junkkaträkkerimatskuun varsinkin!

mukavan chilli meininki, kompit ei puske yhtään liikaa niskaan eikä painosta vähääkään hikoilemaan, vaan fiilistelemään. tähän vois heleposti kuvitella sen fatboy slimin musavideon äijän, mikäs tunnettu näyttelijä se olikaan, joka tanssi ja lenteli pitkin seiniä, nii jatkamaan sen biisin perään tätä jalat ristissä letkusti venkoillen :D

mutta ei vittu, kyllähän tässä on ideata yheksän vuoden takaiseksi junkkaralliksi, reilustikin - vois olla julkaistu ihan hyvin metalheadzin chillimmästä päästä. tietty taas komppiloopit ja samplet rhodeseineen päivineen on aika simppeliä kauraa ja tuhannen käytetyn kuulosia, niinku meikäläiseläkin tuohon aikaan träkkerissä käyttämäni samplet, mutta kyllä tämä tärähtelee ja pärähtelee. hieno veisu ja aika kultaa aina muistot. ja mie tiiän, että jätkäkin tietää, että mukavia muistojahan tämmösistä iän ikuisista rallatuksista tuoksahtaa aina silloin tällöin nokkaan. juurikin sen takia näitä ei pidä mikseristä poistaa - varsinkin jos pelkää kovalevynsä laukeavan :)

lisää vaan vanhaa tänne jos jostahin löydät :)
0   +1 +2
 
10
Stiffi 07.06.2007
Hehe, pidemmälle kuunnellessa alko tulemaan kehiin samoja looppeja mitä mulla oli scream trackerissä :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat