Raep - Eunoia part II (accent's haado diskoteek mix)

teknokonnektion | 18.07.2008 | Techno
3:48

Teknoitettu jumittava ja jännästi rullaava mättö. Rouheeta.

9.00   783 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 340884 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Raep-FIN 19.07.2008
Alun bassokas feidi tuo mukanaan bassorummun ja basson. Kuulostaa vähän tunkkaiselta, mutta vitu ku jytisee hyvin. Clap ja hihat olisivat voineet tulla feidaten mutta tietysti tällä tavalla säästyy aikaa. Sitten kuuluu joku uus juttu siinä basarin päällä, aika jännää. Pysähdys oli aika klassisen kuuloinen. Kuin vanhasta radiosta. Sitten mukaan tulee tuo sahattelu ja menevämmät hihatit ja junnaaminen alkaa. Bassoa ja ylempiä keskiääniä on varmaan korostettu. On kyllä oikeesti jännä tuo apinalta/linnulta kuulostava ääni. Mutta sopii joukkoon. Mukaan tulee kans tuo hiukan liian kaikuisa (oma syy kun en tarkkaillut) Silver-rallattelu.

Sitten tulee tollanen kiva kevyt breikdauni ku rummut kaikkoaa, konemainen ääni sweeppailee. Todella old'fckin'schoolin tesnokasta, vielä kerran täytyy sanoa. Rummut tulee takasin ja ääniä kasaantuu ja kaikki kuitenkin sopivat mukaan. Mieletöntä. Ei jätä kylmäksi. Lopetus oli vähän vastahakoinen, mutta sentään ihan hyvä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. :)

teknokonnektion näyttää jälleen kerran, mistä hyvä Techno-remix on tehty. Olen todella tyytyväinen.
0   +1 +2
 
MKDELTA 18.07.2008
Muuten hiton kova mut kuulostaa siltä ku tätä kuuntelis oven takaata. tosin ei toi mua varsinaisesti haittaa
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta