Asayake

5:10

(c) 2003 Teemu Vehkala: Keyboards, Synthesizers programming, Acoustic Drums. Ville Keinonen: Recording/Mixing Engineer

8.75   1526 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Teemujazz 18.06.2004
Joo saatan tietää mistä kommenttisi pääosin johtuu.

Nimittäin äänitimme tämän kyseisen biisin viime syksynä treenikämpällä ykkösellä sisään. Ville ei kyennyt miksaamaan settiä sen kummemmin ja musan ja rumpujen balanssi meni puuroksi koska musa hukkuu rumpujen alle. Sen takia tämä treenikämpällä äänitetty raita on todella huono kuunneltavaksi. Saan tästäkin tehtyä ihan paremman version ensi syksynä mikä on sitten jo PRO TOOLS vehkeillä äänitetty.

0   +1 +2
 
10
Teemujazz 30.05.2004
Teen tästäkin vielä uuden version... kun nämä rummut äänitettiin 2003 syksyllä treenikämpällä... Snaressa on laaja geitti soundi. Saan uudet äänitykset tästä tehtyä varmaan ensi syksyllä sitten.
0   +1 +2
 
bize 07.05.2004
Virveli vähän irti setistä, kun on niin kovalla ja kompressoitu/geitattu kummallisesti (lähinnä tollanen napsu). No, tekevälle sattuu eikä kuuntelua haittaa jos ei Geneillä hifistele. Jos voisin vaikka keskittyy ite biisin kuunteluun, vois tulla paljon enemmän kehuja. Kuulokkeet päässä keskittyy aina vääriin asioihin, vois joku päivä kuunnella näitä biisejä vaikka tuolta kulman takaa ja diggailla sitä itse musiikkia. Komppi pysyy hyvin hallussa ja fillit rullaa. Livebasso ja skeba kehiin niin jo jytää :)
0   +1 +2
 
10
Teemu mä en ole pilvessä vain vähän nauttiineena ölyttä jms. Tämän kaiken sanottuani olen edelleenkin sitä mkieltä , että Teemu is Best.
Sä olet tähän ppiisiin saanut aikaan sellaisen lämpimän menon, että pois tieltä! Tää ei ole live-nauhoitus mutta kuullostaa siltä, koska siinä on live meininki. HYvä TEEMU ! Nähdään sitten tammikuussa vai koska se olikaan , kun sä tulet Turkuun, musiikin pääkaupunkiin !
Muista myös mun vapaaliput Galaxyyn!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat